Witold Kepinski - 15 november 2018

Avit wint de Cisco Global Capital Partner Award 2018

Avit wint de Cisco Global Capital Partner Award 2018 image

Netwerkintegrator Avit heeft op Cisco’s Global Partner Summit de Cisco Global Capital Partner Award 2018 ontvangen vanwege het grote succes op het gebied van de financiering van technologieprojecten. Daarnaast ontving Avit ook nog de Cisco North Capital Award en de Cisco North Software Award. Eerder dit jaar kreeg Avit de Cisco Nederland Software Partner of The Year en de Customer Experience Partner of the Year awards.

“Deze global award is voor ons een fantastische erkenning voor de zeer succesvolle samenwerking met Cisco Capital rondom de financiering van grote en complexe IT-projecten bij onze klanten. De kracht van de samenwerking is dat wij geen reguliere financieringsoplossing bieden, maar dat het een financieringsconstructie is om innovatie en technologie doelstellingen voor een met elkaar overeengekomen levensduur mogelijk te maken,” zegt Ronald Kraanen, CEO Avit Group. “We zien een grote behoefte aan zeer flexibele, specifiek op technologie gerichte financiering. Hier hebben we samen met Cisco met succes de afgelopen jaren op ingespeeld, waardoor we ook een buitengewoon snelle groei van ons bedrijf en van onze Cisco-business hebben gerealiseerd. In bijna 1 op de 3 door ons gerealiseerde Cisco projecten is inmiddels de financiering meegenomen.”

“Met de awards geven we onze partners de erkenning die zij verdienen. Het zijn de partners die buitengewone resultaten blijven behalen en onze klanten waarde bieden. Zij laten ook superieur leiderschap en uitzonderlijke innovatie zien om ondernemingen te helpen hun complexe problemen op te lossen,” zegt Oliver Tuszik, senior vice president , Global Partner Organization, Cisco. “Het is daarom een eer om de Cisco Capital Partner of the Year Award te presenteren aan Avit Group voor de uitzonderlijke resultaten die zijn bereikt met het helpen van klanten bij hun zakelijke uitdagingen.”

“Het is een schitterende prestatie van Avit die deze wereldwijde award heeft gewonnen door de bijzondere toegevoegde waarde van Cisco’s financiering voor onze klanten te laten zien. Dankzij het wegnemen van financiële bottlenecks kunnen zij sneller innoveren en reageren op vragen uit de markt. Zover ik kan terugkijken is dit de eerste keer dat wij met een partner in Nederland een Global erkenning ontvangen,” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland.

Avit wordt steeds vaker betrokken bij projecten om de totale impact ervan te schetsen. Daarbij komt vaak naar voren dat binnen de contractperiode flinke besparingen zijn te realiseren. Er is dan wel een begininvestering nodig. Bijvoorbeeld om componenten van de IT-infrastructuur vóór de afschrijvingstermijn te kunnen vervangen, of om in korte tijd innovatieve oplossingen te bouwen. Avit en Cisco bieden samen de complexe financiering die hier voor nodig is.

Ronald Kraanen: “Samen met de opdrachtgever richten wij ons niet op een initiële investering. Maar kijken wij steeds vaker vooruit naar een totaal infrastructuurproject met innovatiedoelstellingen en de te verwachten levensduur van de oplossing met bijbehorende kosten rondom beheer en management van een technologieproject. De economische afschrijving loopt steeds vaker niet meer in lijn met de innovatiedoelstelling. Deze aanpak impliceert een lagere TCO voor een op innovatie gebaseerde levensduur. Samen met Cisco Capital bieden wij juist daar een passende oplossing voor onze opdrachtgevers.”

Met deze flexibele financieringsdiensten is Avit steeds vaker betrokken om de totale technologie-infrastructuur binnen gebouwen te faciliteren en te financieren. Met als basis een veilig netwerk, inclusief alle daarop aangesloten producten en apparaten. Avit verzorgt de volledige integratie van de infrastructuur en de software. De klant krijgt zo één integrale oplossing en heeft met slechts één leverancier te maken. Avit faciliteert hiermee de financiering voor de benodigde techniek in het verzorgen binnen operationele diensten. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om de (netwerk)apparatuur die op lokaal niveau nodig blijft, ook nu IT steeds vaker ‘as a service’ wordt aangeboden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!