Witold Kepinski - 15 november 2018

Cisco start sterk in boekjaar 2019

Cisco start sterk in boekjaar 2019 image

Cisco heeft de resultaten over het eerste kwartaal gerapporteerd voor de periode eindigend op 27 oktober 2018. Cisco rapporteerde een omzet van 13,1 miljard in het eerste kwartaal, dat is een stijging van 8 procent. De nettowinst steeg naar 3,5 miljard dollar.

"We hadden een sterke start voor het boekjaar 2019 en we geloven dat onze kans nog nooit zo groot is geweest", aldus Chuck Robbins (foto), voorzitter en CEO van Cisco. "Onze klanten zoeken Cisco als een vertrouwde partner om hen te helpen opereren in een multi-cloud-wereld en hun bedrijven te transformeren. Onze strategie werkt en we zijn goed gepositioneerd met onze groeiende en gedifferentieerde portfolio over meerdere domeinen om onze klanten een veiligere, geautomatiseerde en eenvoudige IT-infrastructuur te bieden. "

Q1 FY 2019 Hoogtepunten

Inkomsten: de totale omzet was 13,1 miljard dollar, een stijging van 8 procent, met een productopbrengst stijging van 9 procent en een stijging van de service-inkomsten met 3 procent. De omzet per geografisch segment was: Americas steeg met 5 procent, EMEA steeg met 11 procent en APJC steeg met 12 procent.

Performant product omzet was over het algemeen een brede basis met een groei in toepassingen, een stijging van 18 procent, Security had een stijging van 11 procent en Infrastructure Platforms een stijging van 9 procent.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!