Redactie - 26 november 2018

HPE SimpliVity garandeert het gemak

HPE SimpliVity garandeert het gemak image

HPE SimpliVity hyperconverged infrastructuur (HCI) geeft de flexibiliteit die de moderne organisatie nodig heeft. Het bedrijf garandeert op vijf gebieden de voordelen van deze oplossing: de HPE SimpliVity HyperGuarantee.

Als eerste noemt de onderneming HyperEfficient. Wie een hyperconverged server van HPE gebruikt ervaart een besparing van 90 procent op de capaciteit van opslag en backup ten opzichte van traditionele oplossingen.

  • HyperProtected: het kost gemiddeld minder dan een minuut om een lokale backup of restore van een 1 TB virtuale machine uit te voeren.
  • HyperSimple: met de user interface van HPE SimpliVity, die volledig is geïntegreerd met VM ware vCenter, heb je slechts drie klikken nodig om een virtual machine te backuppen, terug te halen, te verplaatsen of te klonen.
  • HyperManageable: wie de user interface van HPE SimpliVity gebruikt op een centrale plek heeft gemiddeld minder dan een minuut nodig om richtlijnen voor backup te maken of op te waarderen voor duizenden virtuale machines verspreid over meerdere locaties.
  • HyperAvailable: het is mogelijk om hyperconverged systemen toe te voegen of te vervangen zonder downtime voor lokale sites of bijkantoren, zonder enige invloed op bestaande backups, zonder dat het nodig is om op die sites de richtlijnen voor backup en restore aan te passen, en zonder dat het nodig is om IP-adressen op de bijkantoren te veranderen.

Deze garanties gelden voor iedereen die een HPE SimpliVity DL380 koopt gedurende 90 dagen. Bent u benieuwd hoe met hyperconverged infrastructuur kostenbesparingen kunt realiseren? Dit leest u in een recent interview met Quinston van Lierop, category manager bij HPE SimpliVity en verantwoordelijk voor de hyperconverged business binnen Noord Europa, en Gino D’Ippolito, country manager Data Center en Hybrid Cloud bij HPE.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!