Redactie - 03 december 2018

SAP draait op HPE SimpliVity

SAP draait op HPE SimpliVity image

SAP HANA is gecertificeerd voor het gebruik op de hyperconverged oplossingen van HPE SimpliVity. Hiermee kunnen gebruikers beschikken over een appliance die real time inzicht geeft in datastromen binnen de organisatie tegen een redelijke prijs.

Veel organisaties wereldwijd gebruiken SAP HANA om real time data in te zetten voor het nemen van bedrijfsbeslisingen. Ruim 400.000 bedrijven gebruiken SAP om de gegevens inzichtelijk te krijgen.

De hyperconverged oplossingen van HPE SimpliVity zijn een appliance waar compute, storage en networking samenkomen. Dit bespaart op beheer, footprint en onderhoud. Bovendien is er één aanspreekpunt voor de hardware (inclusief backup, restore, disaster recovery, deduplicatie, compressie, enzovoorts). Door de certificatie van SAP HANA valt deze programmatuur ook toe aan dit ene aanspreekpunt.

SAP HANA op HPE SimpliVity is nu niet meer alleen voor test- en ontwikkelomgevingen te gebruiken, maar ook voor productieomgevingen. De snelheid waarmee HPE SimpliVity data kan verplaatsen van de ene locatie naar een andere maakt het gebruik van datacenters voor SAP-klanten nu veel flexibeler. Omgevingen kunnen binnen een paar seconden van productie naar ontwikkeling gaan en aanpassingen kunnen eveneens razendsnel van ontwikkeling naar productie worden gebracht. Er is minder aandacht nodig voor onderhoud en beheer van het datacenter waardoor er meer ruimte is voor innovatie.

Bent u benieuwd hoe met hyperconverged infrastructuur kostenbesparingen kunt realiseren? Dit leest u in een recent interview met Quinston van Lierop, category manager bij HPE SimpliVity en verantwoordelijk voor de hyperconverged business binnen Noord Europa, en Gino D’Ippolito, country manager Data Center en Hybrid Cloud bij HPE.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!