Witold Kepinski - 16 november 2018

Rubrik lanceert Andes 5.0 release en Accelerator voor Microsoft Azure

Rubrik lanceert Andes 5.0 release en Accelerator voor Microsoft Azure image

Rubrik, aanbieder van cloud data management toepassingen, heeft zijn Andes 5.0-release van zijn Cloud Data Management-platform aangekondigd, waardoor met één enkele software-oplossing applicaties en data in datacenters en clouds beschermd, geautomatiseerd en beheerd kunnen worden zo beweert de leverancier.

Rubrik Andes is de veertiende en meest uitgebreide release van het bedrijf, is geschikt voor bedrijfskritieke applicaties, waaronder het Oracle en SAP HANA-dataplatform en cloud-native applicaties, waaronder Microsoft Office 365 en NoSQL-databases.

Rubrik Co-Founder en CTO, Arvind Nithrakashyap. “De release van Rubrik Andes 5.0 biedt één enkel softwareplatform om bedrijfskritische informatie te beschermen en te ordenen voor governance, compliance en het herstellen van de toenemende security dreigingen van tegenwoordig. Met Rubrik Andes zorgen organisaties voor bedrijfs-uptime, versnellen ze de ontwikkeling en maken ze gebruik van de cloud voor alle bedrijfskritieke en next-gen-toepassingen - allemaal fundamenteel voor digitale transformatie.”

Rubrik lanceert verder Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure om zakelijke klanten een enkelvoudige oplossing te bieden om data te beschermen en te beheren, van on premise tot Microsoft Azure. Rubrik Accelerator voor Azure is een toevoeging aan het populaire aanbod voor Microsoft-klanten met geautomatiseerde databescherming voor Microsoft Hyper-V, ondersteuning voor fysieke Windows en onmiddellijk database herstel met SQL Live Mount.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!