Witold Kepinski - 15 november 2018

RET kiest voor samenwerking met Centralpoint

RET kiest voor samenwerking met Centralpoint image

RET heeft de Europese aanbesteding ‘Kantoorgerelateerde ICT Hardware’ gegund aan Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux. De totale scope van de aanbesteding bestaat uit twee percelen, waarbij Centralpoint verantwoordelijk is voor beide percelen (PC en Mobility).

Centralpoint is op zowel perceel 1 (desktops, laptops, zero thin clients, beeldschermen en docking stations) als perceel 2 (tablets en smartphones) eerste geworden. Het gaat om de levering van hardware voor circa 3500 werkplekken. De totale geraamde contractwaarde bedraagt € 1.865.00,00. Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar, met de mogelijkheid om een keer met één jaar te verlengen.

RET streeft naar perfect georganiseerd en uitgevoerd openbaar vervoer met de hoogste kwaliteit voor de reiziger, en zijn dan ook ‘Aardig Onderweg’. RET gaat voor comfortabel en zorgeloos reizen, voor een goede prijs en service met een glimlach. RET investeert in uitstekende infrastructuur, modern materieel, meer en betere voorzieningen en kundig en servicegericht personeel.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!