ControlUp 7.1 biedt nieuwe mogelijkheden rond IT-beheer en IT-monitoring

15-11-2018 | door: Witold Kepinski

ControlUp 7.1 biedt nieuwe mogelijkheden rond IT-beheer en IT-monitoring

ControlUp, een oplossing voor IT-beheer en IT-monitoring, toonde tijdens VMworld 2018 in Barcelona zijn nieuwe ControlUp 7.1  platform waarmee klanten IT-infrastructuur kunnen monitoren, oplossen en optimaliseren voor het runnen van een betrouwbare en geoptimaliseerde IT-operatie.

ControlUp 7.1 biedt een heleboel nieuwe mogelijkheden voor systeembeheerders. Naast verbeterde host- en VM-zichtbaarheid, voegt deze release NetScaler-monitoring en troubleshooting toe om een snelle en veilige levering van desktops en apps te garanderen.

Verder is er applicatie-ondersteuning voor diepe zichtbaarheid en troubleshooting van het gebruik van gepubliceerde applicaties, resourceconsumptie en prestaties.

Versie 7.1 biedt ook een oplossing voor de snelle invoering van virtuele GPU's door real-time metrics over GPU-gebruik en ervaringen van eindgebruikers.

Ten slotte kunnen root cause of issues door ControlUp gevonden en is de software zelfs nog meer gestroomlijnd door een contextuele, vooraf geconfigureerde route te bieden voor drill-down, omhoog en zijwaarts vanuit de monitoringtool.

AWS

De ControlUp-console is nu beschikbaar voor klanten van VMware Cloud op AWS. VMware Cloud on AWS brengt VMware's Software Defined Data Center (SDDC) -software en de elastische, bare-metal infrastructuur van Amazon Web Services (AWS) samen om organisaties consistente werkmodel- en applicatiemobiliteit voor private en public cloud te bieden. ControlUp biedt totale zichtbaarheid, door Machine Learning ondersteunde analyses en snelle probleemoplossing voor klanten van VMware Cloud op AWS.

Met ControlUp kunnen vSphere-beheerders problemen met applicatieprestaties snel detecteren in meerdere lagen - van hypervisors en datastores tot verbindingsservers en VM's, helemaal tot specifieke processen. Met behulp van real-time prestatiegegevens kunnen ITOps-teams snel de oorzaak van een probleem detecteren EN verhelpen, met behulp van de ControlUp-console. Met ControlUp hebben VMware-beheerders toegang tot een uitgebreide reeks contextuele beheeracties waarmee proactief problemen met datacenter-gerelateerde problemen kunnen worden opgelost. Bovendien aggregeert ControlUp naadloos gegevens voor historische analyse en biedt het een overvloed aan out-of-the-box rapporten, inclusief HW virtueel en fysiek resource verbruik, topologiestroom, applicatieactiviteit, gebruikersactie en gebruikerservaring.

Terug naar nieuws overzicht
Software