Witold Kepinski - 16 november 2018

Grotere configuratieflexibiliteit voor HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack

Grotere configuratieflexibiliteit voor HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack image

HPE is verheugd om verschillende updates van zijn HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack-oplossing aan te kondigen, waardoor klanten nog meer configuratieflexibiliteit krijgen dan ooit tevoren.

All-Flash-oplossing: HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack is beschikbaar in januari 2019 en biedt een all-flash-optie voor klanten. Deze nieuwe mogelijkheid biedt lage latentie en hoge prestaties voor het uitvoeren van bedrijfsapplicaties.

Switch opties: nu beschikbaar, kunnen klanten hun oplossing aanpassen met Arista top van rackswitches, evenals Base Management Controller swiches Met de beschikbaarheid van TAA-compatibele Arista-switches kunnen klanten een oplossing configureren die voldoet aan hun strengste prestatie- en complianceregels. 

Deze twee updates bouwen voort op het snelle tempo van innovatie tussen Microsoft en HPE voor Microsoft Azure Stack. Met de gezamenlijk aangekondigde ondersteuning voor 16 knooppuntschaaleenheden in september kunnen klanten grotere Azure Stack-implementaties configureren om aan aanvullende zakelijke vereisten te voldoen.

"Alles bij elkaar betekent dit dat klanten nu de mogelijkheid hebben om een ??willekeurig aantal knooppunten in individuele stappen (van 4-16) te kopen, met de mogelijkheid om incrementele knooppunten toe te voegen wanneer dat nodig is. Onze configuratieopties breiden zich uit naar netwerken met ondersteuning voor zowel Arista- als HPE-switches. Deze flexibiliteit stelt klanten in staat om een ??oplossing te ontwerpen die bij hun behoeften past", zo meldt HPE.

Sinds HPE  HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack  op de markt bracht in 2017, was de respons aanzienlijk met implementaties over de hele wereld. HPE blijft investeren en innoveren op haar Microsoft Azure Stack-platform en levert verbeterde prestaties en toonaangevende beveiligingsfuncties, waaronder de nieuwste updates die deze week zijn aangekondigd aldus HPE.

Klanten over de hele wereld zetten HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack aan het werk in hun datacenters. Eén klant, cloudserviceprovider, Peering One, gebruikt HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack om nieuwe markten te bereiken en tegelijkertijd het beleggingsrisico te minimaliseren. Lees hun verhaal in deze nieuwe case study .

HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack zal zijn op de komende HPE Discover evenement in Madrid, tussen 26 en 28 november.

Ga naar www.hpe.com/cloud/azure-stack voor meer informatie over HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack  .

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!