Wouter Hoeffnagel - 19 november 2018

Ivanti vereenvoudigt Endpoint Software distributie met Ivanti Package Studio

Ivanti vereenvoudigt Endpoint Software distributie met Ivanti Package Studio image

Ivanti introduceert Ivanti Package Studio, een nieuwe oplossing voor software-packaging voor Ivanti Unified Endpoint Manager. Met pre-packaged content voor een vereenvoudigde distributie van endpointsoftware, reduceert de nieuwe oplossing de software-packaging setup van uren naar slechts enkele minuten.

"Het maken van packages voor softwaredistributie wordt geplaagd door allerlei stappen, controles en tests", zegt Duane Newman, Vice President Product Management and Marketing bij Ivanti. "Ivanti Package Studio vereenvoudigt het proces aanzienlijk met kant-en-klare setups voor Windowsapplicaties, waardoor IT-beheerders waardevolle tijd overhouden voor strategische projecten."

Setup Store

Ivanti Package Studio biedt een 'Setup Store' die kant-en-klare setups bevat voor gebruikelijke Windows-desktoptoepassingen. Deze kunnen automatisch worden gedownload, geconfigureerd en geïmplementeerd met Ivanti Unified Endpoint Manager. Met behulp van configuratiewizards kunnen beheerders transformatiebestanden maken waarmee setupinstellingen zo kunnen worden aangepast dat de implementatie afgestemd is op het beleid en de richtlijnen van de organisatie.

“Met Ivanti Package Studio is het heel eenvoudig om software met de juiste parameters in slechts een paar klikken te implementeren,” zegt Errol Grift, systeembeheerder bij Nizo Food Research. “Het bespaart ons veel tijd en frustratie.”

Integratie met Ivanti Unified Endpoint Manager

Ivanti Package Studio kan worden geïntegreerd met Ivanti Unified Endpoint Manager, een alles-in-één oplossing voor betrouwbaar endpoint- en user-profile management. Ivanti Unified Endpoint Manager ontdekt alles dat verbonden is met het netwerk, automatiseert softwarelevering en versnelt de inlogprestaties. Het automatiseert en integreert ook acties met meerdere IT-oplossingen om het IT-beheerproces te verenigen.

"Ivanti Package Studio is een geweldige oplossing voor bedrijven die te maken hebben met softwaredistributie", zegt Frank Wils, TechLead bij Ivanti-partner Axle-IT. "Met Ivanti Package Studio kunnen beheerders in slechts enkele minuten de juiste parameters vinden om de software-installatie aan te passen aan hun behoeften. Vergelijk dit met de urenlange zoektochten van vele beheerders op het internet naar duizenden software-installers, tips en trucs. De flexibiliteit van Ivanti Package Studio maakt de noodzaak van repackaging in veel gevallen overbodig, waardoor het rendement op de investering aantrekkelijk is."

Ivanti Package Studio is powered by Liquit Setup Commander. Liquit is een Ivanti One-partner. De oplossing is beschikbaar via de Ivanti Marketplace.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!