Witold Kepinski - 17 november 2018

Oracle koopt SD-WAN specialist Talari Networks

Oracle koopt SD-WAN specialist Talari Networks image

Oracle is van plan Talari Networks over te nemen, een leverancier van Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) -technologie die gecentraliseerde controle en verbeterde applicatieprestaties biedt die worden gebruikt door meer dan 500 klanten in meer dan 40 landen.

De gepatenteerde Failsafe-technologie van Talari verbetert de voordelen van SD-WAN door een grotere betrouwbaarheid en voorspelbaarheid te bieden, terwijl de beveiliging voor site-to-site en site-to-cloud-connectiviteit en applicatie-toegang over elk IP-netwerk wordt gehandhaafd. De transactie zal naar verwachting in 2018 worden afgerond.

De toevoeging van Talari's technologie zal naar verwachting de Session Border Controller (SBC) en netwerkbeheerinfrastructuur van Oracle Communications aanvullen door high availability en Quality-of-Experience (QoE) -connectiviteit en cloudtoepassingstoegang toe te voegen in elk IP-netwerk met de betrouwbaarheid en voorspelbaarheid van particuliere netwerken.

Samen zullen Oracle en Talari digitale transformatie en cloud-acceptatie versnellen door bedrijven te voorzien van complete bedrijfsnetwerkoplossingen die betrouwbaarheid en prestaties van real-time communicatie en bedrijfskritieke applicaties over elk netwerk waarborgen, aldus Oracle.

Door: Witold Kepinski

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!