Witold Kepinski - 19 november 2018

Microsoft biedt Virtual Assistant oplossing

Microsoft biedt Virtual Assistant oplossing image

Microsoft meldt dat zijn klanten en partners graag een op hun merk afgestemde gespreksassistent willen, aangepast aan hun klanten en beschikbaar gemaakt op een breed scala aan conversationele doeken en apparaten. Voortgaande open-sourced benadering van Microsoft ten opzichte van Bot Framework SDK, biedt de open source Custom Personal Assistant-oplossing volledige controle over de eindgebruikerservaring die is gebouwd op basis van een aantal basisfuncties zo meldt Microsoft Bovendien kan de ervaring worden doordrenkt met intelligentie over de eindgebruiker en elk apparaat / ecosysteeminformatie voor een echt geïntegreerde en intelligente ervaring.

Microsoft meldt op Github: "We zijn ervan overtuigd dat onze klanten hun klantenrelaties en inzichten moeten bezitten en verrijken. Daarom biedt elke virtuele assistent volledige controle over de gebruikerservaring aan onze klanten en partners door de code open te sourcen op GitHub. De naam, stem en persoonlijkheid kunnen worden aangepast aan de behoeften van de organisatie. Onze Virtual Assistant-oplossing vereenvoudigt de creatie van uw eigen assistent, waarmee u binnen enkele minuten kunt beginnen en vervolgens kunt uitbreiden met behulp van onze end-to-end ontwikkeltooling.

Het bereik van de Virtual Assistant-functionaliteit is breed en biedt eindgebruikers meestal een scala aan mogelijkheden. Om de productiviteit van ontwikkelaars te vergroten en een levendig ecosysteem van herbruikbare conversatie-ervaringen mogelijk te maken, bieden we ontwikkelaars eerste voorbeelden van herbruikbare gespreksvaardigheden. Deze vaardigheden kunnen worden toegevoegd aan een conversatietoepassing om een specifieke gesprekservaring te verlichten, zoals het vinden van een interessante plaats, interactie met agenda, taken, e-mail en vele andere scenario's. Vaardigheden zijn volledig aanpasbaar en bestaan uit taalmodellen voor meerdere talen, dialogen en code.

Op dit moment hebben we een eerste preview en werken we nauw samen met de eerste klanten en partners in een open-source repository om de eerste ervaringen tot leven te brengen en deze in de komende maanden breder beschikbaar te maken."

microsoft-virtual-assistant.jpg

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!