Witold Kepinski - 19 november 2018

Druva Data Management-as-a-Service beschikbaar op AWS Snowball Edge

Druva Data Management-as-a-Service beschikbaar op AWS Snowball Edge image

Druva, speler op het gebied van cloud-gegevensbescherming en -beheer, kondigt aan dat het Druva Cloud Platform, Druva's Data Management-as-a-Service-oplossing, nu beschikbaar is op Amazon Web Services (AWS) Snowball Edge. Met deze oplossing kunnen bedrijven gegevens vrijelijk verplaatsen tussen on-premises en cloud zonder de lock-in, de complexiteit en de kosten van oudere hardware, waardoor ze hun infrastructuur sneller naar cloud-transitie kunnen brengen zo beweert Druva.

Organisaties maken snel gebruik van cloudinfrastructuur voor applicatieservices. Volgens het recente onderzoek van Druva is gegevensbescherming een belangrijke motivatie voor een overgang naar de cloud, waarbij 85 procent de behoefte erkent aan de schaalbaarheid van de cloud, gedistribueerde architectuur en extra veerkracht. Maar zelfs wanneer deze transitie plaatsvindt, hebben bedrijven korte hersteltijden nodig voor bedrijfskritieke services op locatie, wat organisaties dwingt om oudere, gecompliceerde systemen te onderhouden voor snel herstel.

Lamda

AWS Snowball Edge is een datamigratie- en edge computing-apparaat met 100TB capaciteit en ondersteuning voor computertaken via de ingebouwde Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) en AWS Lambda-functiemogelijkheden. Druva gebruikt deze geavanceerde mogelijkheden om een ??snelle overgang van gegevens naar en van de cloud mogelijk te maken zo meldt de leverancier.

Disaster recovery en replicatie

Ondernemingen profiteren van de mobiliteit van workloads en de voordelen van geavanceerde cloudservices zoals disaster recovery en replicatie - verbetering van hun algehele bedrijfscontinuïteit SLA's zonder de noodzaak voor speciale appliances of secundaire opslagapparaten. Voorverpakt met de Cloud Data Management-technologie van Druva en rechtstreeks van AWS aan de klant geleverd, ervaren organisaties een echt as-a-service- aanbod, waardoor de provisioning en het beheer worden vereenvoudigd, zonder extra kosten zo beweert Druva.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!