Witold Kepinski - 20 november 2018

Schuberg Philis wordt MSP partner van AWS

Schuberg Philis wordt MSP partner van AWS image

IT-dienstverlener Schuberg Philis is officieel erkend als Managed Services Provider (MSP) partner van Amazon Web Services (AWS). Daarmee heeft het bedrijf bewezen te beschikken over zowel diepgaande kennis van de werking van AWS, als het vermogen om deze kennis te vertalen naar oplossingen voor klanten.

AWS heeft het MSP-programma ontworpen voor Consulting Partners met zowel expertise van cloud infrastructuren en applicatiemigratie, als het vermogen om waarde te leveren aan klanten met proactieve monitoring, automatisering en het beheren van de IT-omgeving van hun klanten. Schuberg Philis heeft aan diverse eisen voldaan om toe te treden tot het MSP-partnerprogramma. Het team bestaat bijvoorbeeld uit AWS gecertificeerde experts, en de klanttevredenheid is aantoonbaar met openbare klantenreferenties over de cloud. Als MSP-partner beschikt Schuberg Philis nu over de uitgebreide technische en zakelijke ondersteuning van AWS om de adoptie, innovatie en ontwikkeling van klanten verder te versnellen.

“Doordat we zelf een operationele private-cloudomgeving vanaf de tekentafel hebben ontworpen en gebouwd, hebben we public cloud pionier AWS altijd met bijzondere interesse gevolgd,” vertelt Roeland Kuipers, CTO van Schuberg Philis. “Door succesvolle AWS-implementaties bij klanten als Enexis, PostNL en het Loodswezen kennen we de dienst inmiddels van binnen en buiten. Daarnaast vinden we elkaar in een gedeelde focus op klanttevredenheid. De erkenning van onze AWS-expertise, en de intensivering van onze samenwerking betekent een volgende stap in de cruciale ondersteuning die wij onze klanten bieden bij het halen van hun business-doelstellingen met uitgebreide cloud native oplossingen.”

Gerrie de Jonge, CIO Parcels & Logistics van PostNL, vertelt over het belang van de accreditatie als klant van Schuberg Philis: “Amazon Web Services speelt een belangrijke rol in de modernisering van onze IT en het realiseren van onze data-, technologie- en automatiseringsstrategie. Wij hebben Schuberg Philis nodig om kritische applicaties naar cloud-native te transformeren, te beheren en te beveiligen. Het is daarom belangrijk dat Schuberg Philis als strategische partner de hoogste accreditatie op het gebied van AWS-dienstverlening bezit.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!