VAR of the Year 2018: wie wordt het?

19-11-2018 | door: Jeroen Bordewijk

VAR of the Year 2018: wie wordt het?

Wie volgt Transfer Solutions op, de value added reseller (VAR) uit Leerdam die vorig jaar de Dutch IT-channel Award voor VAR of the Year in de wacht sleepte? Welke van de vijf genomineerde resellers viel in het Nederlandse ICT-kanaal het meest op het afgelopen jaar?

De genomineerden in deze categorie voor de Dutch IT-channel Awards zijn:

Axians is een value added solution provider en advisor, gespecialiseerd in dynamic infrastructure, intelligent applications en business applications. Axians heeft negen vestigingen in het hele land en levert aan zowel enterprises als overheidsorganisaties. Het afgelopen jaar lanceerde Axians het programma Strategische innovatie: digital business transformation, waarmee de VAR organisaties helpt met hun digitale transformatie, van boardroom tot datacenter. Het programma helpt eindgebruikers om innovaties binnen hun organisaties te organiseren en strategische innovaties te sturen richting de toekomst. Axians won in het recente verleden awards van vendoren als Cisco, HPE, Citrix, Avaya, IBM en Exact.

Ook Insight Enterprises Nederland is volop bezig met de digitale transformatie bij eindklanten. De VAR met Nederlandse kantoren in Apeldoorn en het Amsterdamse Coengebouw, begon in 1988 als Hard Drives International en groeide uit tot een mondiale technologieleverancier met meer dan zesduizend medewerkers. Insight begon als een pure hard- en softwareleverancier, maar mag zichzelf inmiddels een 'gewaardeerde en vertrouwde adviseur voor alle IT-vraagstukken' noemen. Dat Insight geschikt is als trusted advisor, komt onder meer door de technologie-onafhankelijke rol die de VAR kan spelen. Niet gek als je bedenkt dat Insight kennis heeft van meer dan elfhonderd technologiepartners, waaronder de Top 30 meest vooraanstaande softwareleveranciers.

PQR afficheert zichzelf als strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen, en levert en beheert hybride cloudomgevingen aan een klantenkring waarin vooral gemeentelijke overheden rijk zijn vertegenwoordigd. PQR, een naam die verder niks betekent, heeft zijn oorsprong in 1990 en houdt kantoor in De Meern en Amsterdam. Met de juiste ICT-oplossingen wil PQR gebruikers binnen organisaties altijd toegang geven tot hun workspace. PQR won de aanbesteding voor de aanleg van een nieuwe, gezamenlijke ICT-infrastructuur voor de Zuid-Hollandse 'bloembollengemeenten' Hillegom, Lisse en Teylingen, die onlangs ambtelijk fuseerden. Ook 'techstad' Eindhoven is klant.

Al twintig jaar ontzorgt SLTN Inter Access ICT-afdelingen van klanten met passie, kwaliteit en innovatie. SLTN, dat met een omzet van ruim 150 miljoen euro tot de grotere, niet beursgenoteerde ICT-bedrijven van Nederland behoort, bedenkt, bouwt en beheert duurzame en innovatieve ICT-oplossingen voor organisaties in segmenten als gezondheidszorg, industrie, overheid en zakelijke en financiële dienstverlening. In 2018 leverde de VAR uit Hilversum onder meer een nieuwe, moderne en toekomstbestendige ICT-infrastructuur met flexibele werkplekken aan het Amsterdamse AEB (Afval Energie Bedrijf), de vuilverbrander die zich steeds meer ontwikkelt tot een innovatief bedrijf dat grondstoffen terugwint uit afval.

Telindus uit Utrecht levert oplossingen op het gebied van access, connectivity en datacenter, in combinatie met managed services en multi-vendor support. Telindus beschikt over alle kennis en disciplines om toonaangevende multi-vendor infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren, die het fundament vormen voor de IT-huishouding van enterprises maar ook service providers. De VAR, een belangrijke partner op het gebied van end-to-end infrastructuuroplossingen, viel in 2018 op met de implementatie van The Network. Intuitive. bij het hightechbedrijf Prodrive Technologies. Met dit concept voor businessinnovatie en groei kan de netwerkomgeving van Prodrive een snelgroeiende hoeveelheid data blijven verwerken en beveiligen.

Stem nu via www.dutchitawards.nl !

Terug naar nieuws overzicht