Witold Kepinski - 21 november 2018

Exertis Hammer biedt Seagate Enterprise Data Solutions

Exertis Hammer biedt Seagate Enterprise Data Solutions image

Exertis Hammer heeft aangekondigd dat het zijn aanbod van Seagate-oplossingen uitbreidt met Seagate Enterprise Data Solutions. Dit melden Adam Blackwell, General Manager voor software defined storage bij Exertis Hammer en David Thompson, Sales Manager EMEA bij Seagate.

De Seagate Exos- en Nytro Systems-reeks biedt een ongekende modulariteit voor onbeperkte gegevensgroei, waardoor klanten hun eigen infrastructuur kunnen bouwen of onmiddellijk een volledig geoptimaliseerd end-to-end-systeem kunnen inzetten.

Seagate Exos Systems levert Exos-harde schijven met hoge opslagcapaciteit voor bedrijfstoepassingen, met een behuizing die toegang biedt tot maximaal 106 schijven. Deze oplossing biedt een ongekende 1,4PB aan business intelligence in slechts 4U rackspace of 168 TB in niet meer dan 2 rack units. De TCO is laag. Snelheid: 12Gb/s.

Seagate Nytro Systems levert krachtige, efficiënte opslagoplossingen in flexibele modules aldus Exertis Hammer. Deze bestaan uit een combinatie van een aantal Seagate Nytro-flashdrives in behuizingen ter ondersteuning van een volledig geoptimaliseerd end-to-endsysteem. De oplossingen voor datacenters bieden een uitzonderlijke IOPS per eenheid rackopslag. Ze zijn schaalbaar zodat de TCO beperkt blijft. Bovendien bevatten ze functies van drives tot behuizing met een vlotte verticale integratie. En de kosten? Die zijn beperkt. Elke flexibele behuizing is ontwikkeld om de ultieme prestaties van de juiste klasse harde schijven en SSD's te ondersteunen, afgestemd op de toepassingsbehoeften van de klant.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!