Flowmon 10 voor monitoring interne en externe netwerkinfrastructuren

27-11-2018 | door: Witold Kepinski

Flowmon 10 voor monitoring interne en externe netwerkinfrastructuren

Flowmon Networks introduceert het Flowmon 10-platform. Deze nieuwe versie van de wereldwijd gebruikte oplossing voor netwerkmonitoring en -analyse biedt bedrijven de mogelijkheid al het dataverkeer van verschillende geografische locaties centraal te managen. Hierdoor zijn interne en externe afwijkingen sneller te detecteren en cyberdreigingen effectiever tegen te houden, ook als deze traditionele beveiligingsoplossingen proberen te omzeilen.

Het managen van flexibele, schaalbare en continu veranderende hybride netwerkomgevingen wordt steeds complexer. Daar is een andere aanpak voor nodig dan de beperkte monitoringoplossingen gebaseerd op SNMP en ‘packet capture’. Het Flowmon 10-platform integreert alle benodigde functionaliteit voor het monitoren en analyseren van hybride IT-omgevingen en wordt onder andere al gebruikt door  organisaties als SEGA, Orange en GEANT.

"Het integreren van netwerk- en securitymanagement in één oplossing”, zegt Cindy Segond von Banchet (foto), Regional Sales Manager BeNeLux van Flowmon Networks. “Deze aanpak voegt belangrijke waarde toe voor organisaties die IT- en security teams beter willen laten samenwerken bij het voorkomen en oplossen van incidenten.”

Terug naar nieuws overzicht