Witold Kepinski - 26 november 2018

BNS geautoriseerd als Direct Market Reseller Cisco MultiPlatform Telefoons

BNS geautoriseerd als Direct Market Reseller Cisco MultiPlatform Telefoons image

BNS, specialist op het gebied van technisch fulfillment in distributie, is officieel door Cisco geautoriseerd als Direct Master Reseller. Cisco selecteerde wereldwijd slechts 12 resellers voor deze bijzondere samenwerking op het gebied van collabortion. Cisco richt zich op collaboration technologie om samenwerking te vereenvoudigen en gebruiksvriendelijk en toepasbaar te maken in haar communicatiesystemen. In de rol van DMR voegt BNS technische kennis toe aan de Cisco Multiplatform telefoons in een innovatief en efficiënt logistiek proces.

BNS heeft inmiddels 20 jaar ervaring in distributie van data logistiek. Dit behelst zowel het leveren van hardware als het inregelen van firmwarematige data. Ook de remote beheer van de hardware wordt mogelijk via het in eigen huis ontwikkelde warehouse management systeem van BNS.

Niels Kemper, Business Development Manager Netherlands bij Cisco: "BNS maakt een strategische keuze om voor Cisco te kiezen. Platform integratie en Innovatie is waar veel klanten in de Nederlandse markt op oriënteren. Tezamen brengen Cisco en BNS de innovatie die Cisco in de markt zet richting de BNS partners. De integrale platform implementatie voor de klanten van BNS, is waarin BNS als reseller uitblinkt. Cisco kijkt uit naar de toekomstige samenwerking met BNS."

Marco de Wolf, Business Development & Projectmanager bij BNS Data Logistics: "Ik ben erg blij met deze status en de samenwerking met Cisco. Dit partnerschap geeft ons een unieke positie in de Nederlandse markt. Partners kunnen, zonder de Cisco certificering te doorlopen, de telefoons direct opnemen op hun platform door deze te koppelen ons warehouse management systeem of eenvoudig vanuit onze webwinkel bestellen. BNS voegt provisioning mogelijkheden toe aan hoogwaardige kwaliteit toestellen met een zeer betaalbare prijs.”

Foto van links naar rechts: Patrick van Rosengarten - accountmanager BNS, Jannes de Koe - salesmanager BNS, Marco de Wolf - Business Development & Projectmanager en Niels Kemper - Business Development Manager Netherlands bij Cisco

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!