HPE nestelt nieuwe storage intelligentie in portfolio

27-11-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HPE nestelt nieuwe storage intelligentie in portfolio

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft nieuwe innovaties aangekondigd voor zijn intelligente opslagoplossingen om klanten te helpen het potentieel van hun gegevens te ontsluiten, bruikbare inzichten in nieuwe inkomstenstromen te genereren en impact te genereren voor hun bedrijven.

Het bedrijf meldt dit tijdens het HPE Discover 2018 event in Madrid. HPE introduceert:

1. Vooruitgang op het platform voor kunstmatige intelligentie voor operaties (AIOps), HPE InfoSight;

2. Uitbreiding van HPE Cloud Volumes, een multicloud opslagdienst, naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland;

3. HPE Memory-Driven Flash, een nieuwe klasse bedrijfsopslag gebouwd met geheugen voor geheugenclassificatie (SCM) en niet-vluchtig geheugen-express (NVMe); en

4. Een verbeterd partnerschap voor secundaire workloads met Cohesity om klanten te helpen hun reis naar hybride cloud te versnellen.

Om de impact op het bedrijfsleven te verbeteren, hebben bedrijven een infrastructuur nodig die moeiteloos te beheren is, zodat ze zich kunnen concentreren op het maximale uit hun gegevens halen aldus HPE. Klanten hebben behoefte aan naadloze datamobiliteit tussen on-premises en cloud-to-speed ontwikkelingscycli en beschermen hun gegevens. En ze hebben opslagervaring nodig die is afgestemd op hun economische behoeften, met op consumptie gebaseerde modellen en financiële flexibiliteit. HPE stelt klanten in staat hun gegevens te benutten en hun bedrijven te transformeren met intelligente opslagoplossingen die zich in realtime aanpassen en zelf aanpassen, gegevens naadloos verplaatsen waar nodig en gegevens optimaliseren voor het juiste economische model.

"Intelligentie verandert alles", zegt Milan Shetti, GM, HPE Storage. "Klanten die intelligente opslag gebruiken, kunnen de voordelen van AI benutten en zich niet langer zorgen maken over hun infrastructuur. In plaats daarvan kunnen ze zich richten op het verkrijgen van meer uit hun gegevens, of het nu nieuwe omzetmogelijkheden ontdekt door data in de cloud en edge te verplaatsen en te monetariseren, of door de juiste data-inzichten te extraheren om hun producten en bedrijfsmodellen te verbeteren. "

AI-gestuurde opslag maakt zelf-optimaliserende IT mogelijk en ontgrendelt data

HPE InfoSight maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de last van het beheren van infrastructuur te verwijderen door problemen te voorspellen en te voorkomen, en een basis te leggen voor contextbewust gegevensbeheer. HPE InfoSight kan de bedrijfskosten tot 79% verlagen door zelfbeheerbare infrastructuur en zelfoptimaliserende IT mogelijk te maken, aldus HPE Nu breidt HPE InfoSight uit naar workload management door de volgende machine-learning intelligence-mogelijkheden toe te voegen die risico's en handmatige werkzaamheden verminderen bij het plannen van nieuwe workloads:

1.Cross-stack-aanbevelingen voor HPE Nimble Storage breiden de HPE InfoSight-aanbevelingsengine uit naar de virtualisatielaag. HPE InfoSight gaat nu verder dan de basisvoorspellende analytische hulpmiddelen die andere leveranciers aanbieden om AI-gestuurde begeleiding door de infrastructuurstapel te bieden met betrekking tot de beste manier om de omgevingen van klanten te optimaliseren en waar ze hun gegevens moeten plaatsen.

2. Een AI-gestuurde resourceplanner helpt de plaatsing van workloads te optimaliseren op basis van beschikbare bronnen - en elimineert giswerk en het risico van verstoring bij het implementeren van nieuwe workloads.
Prestatie-inzichten voor HPE 3PAR verminderen de tijd besteed aan het oplossen van problemen door machinaal leren te gebruiken om bottlenecks in de prestaties te diagnosticeren. Deze mogelijkheid is uniek ter plaatse afgeleverd en breidt HPE InfoSight uit naar websites die beperkte toegang tot de cloud hebben.

"De ervaring die we met HPE InfoSight hebben gehad, heeft onze activiteiten aanzienlijk vereenvoudigd en heeft onze medewerkers ervan weerhouden om voortdurend met infrastructuurproblemen te maken," zei Stefan Floyhar, Senior IT Director bij Ferrara Candy Company. "We zijn enthousiast over de proactieve ondersteuning die we hebben ontvangen en HP InfoSight is rechtstreeks verantwoordelijk geweest voor het voorkomen van kritieke storingen die we nooit alleen hadden kunnen vinden. De toevoeging van cross-stack-aanbevelingen verbetert het vermogen van InfoSight om te waken over onze gevirtualiseerde omgevingen, zodat dit niet nodig is. "

Opslag die is gebouwd voor cloud, zorgt voor datamobiliteit zodat elke werklast overal kan worden uitgevoerd

Omdat er meer toepassingen voor de cloud worden ontwikkeld, moeten bedrijven hun gegevens optimaal kunnen verplaatsen in hun hybride cloudomgevingen. HPE Cloud Volumes, momenteel verkrijgbaar voor HPE Nimble Storage, levert een enterprise-grade opslagservice met hybride en multi-cloud mobiliteit. Tegenwoordig breidt HPE Cloud Volumes de servicemogelijkheden en het wereldwijde bereik uit met:

1. Uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland in 2019 om Britse en Europese klanten te bedienen die lokale toegang tot cloudgegevens nodig hebben.
Ondersteuning voor toonaangevende containerplatforms, waaronder Docker en Kubernetes, om DevOps te versnellen, evenals het testen en ontwikkelen van cloud-native apps en hybride cloudworkloads. Klanten kunnen zich aanmelden voor een technische preview op https://cloudvolumes.hpe.com.

2. SoC 2 Type 1-certificering voltooid voor klanten met strenge nalevingscontroles en naleving van HIPAA voor klanten in de gezondheidszorg.
Verder gaan dan alleen flash door data af te leveren met de snelheid van het geheugen

HPE Memory-Driven Flash is een nieuwe opslagklasse gebouwd met SCM en NVMe die de applicatieprestaties voor HPE 3PAR en HPE Nimble Storage versnelt. HPE Memory-Driven Flash verlaagt de latentie tot 2X en is tot 50% sneller dan alle flash-arrays met NVMe solid-state drives. Intelligentie ingebouwd in HPE 3PAR en HPE Nimble Storage optimaliseert SCM om real-time verwerking voor latentiegevoelige applicaties en gemengde werkbelastingen - zoals AI en machine learning of snelle transacties - op grote schaal mogelijk te maken. HPE 3PAR is het eerste opslagplatform voor bedrijven dat beschikbaar is met SCM en NVMe. HPE Memory-Driven Flash markeert een architecturale verschuiving naar geheugengestuurde architecturen die de volgende generatie van innovatie zullen aansturen.

HPE Memory-Driven Flash zal in december 2018 beschikbaar zijn voor HPE 3PAR als een eenvoudige, niet-storende upgrade en wordt verwacht in 2019 voor HPE Nimble Storage.

Verbeteringen aan het HPE-opslagportfolio bieden de juiste bestemming voor gegevens

De intelligente opslag van HPE is opgebouwd uit een portfolio van workload-geoptimaliseerde opslagproducten die dienen als de ultieme bestemming voor alle soorten gegevens. Nieuwe producten en functies zijn onder andere:

1. Peer Persistence voor HPE Nimble Storage, dat eenvoudige, always-on beschikbaarheid voor ondernemingen biedt door synchrone replicatie van meerdere sites met automatische failover. Het is gratis beschikbaar op HPE Nimble Storage.

2. Een verbeterd partnerschap met Cohesity combineert de eenvoud en efficiëntie op het web van Cohesity-software met de toonaangevende big data- en opslaginfrastructuur en -services van HPE. De uitgebreide doorverkoopovereenkomst, die nu is gekwalificeerd voor HPE Apollo en HPE DL 380-servers, stelt klanten in staat om back-up- en secundaire gegevens via hybride cloud te consolideren.

3.De beschikbaarheid van het HPE Apollo 4200 Gen10- platform, bij uitstek geschikt voor big data-analyse, scale-out softwaregedefinieerde opslag en andere centrale belasting van gegevensopslag.
Intelligente opslag die als een service wordt geleverd, is afgestemd op de consumptie- en investeringsbehoeften

HPE beheert nu 500 PB aan klantgegevens die zijn geleverd als een service met HPE GreenLake Flex Capacity, waardoor de klant schaalbaarheid en vereenvoudigde IT-operaties biedt, alles in een pay-per-use-model op locatie. HPE breidt HPE GreenLake nu uit voor back-up met Veeam Software als onderdeel van het op consumptie gebaseerde model, waardoor de economie van gegevensbescherming verder wordt vereenvoudigd, aldus HPE.

 

Terug naar nieuws overzicht
Software