Witold Kepinski - 28 november 2018

Dynamics Software wordt onderdeel van nieuwe HSO Innovation

Dynamics Software, een Nederlandse leverancier van ISV-applicaties op basis van Microsoft Dynamics 365, en HSO hebben aangekondigd om hun krachten te bundelen in HSO Innovation.

Dynamics Software en HSO consolideren alle digitale transformatie-initiatieven in HSO Innovation. Geleid door digitale transformatie door de industrie, blijft HSO Innovation verder Dynamics Apps ontwerpen, ontwikkelen, verkopen en onderhouden die resultaten genereren voor klanten die Microsoft Dynamics 365 gebruiken als platform om hun bedrijven digitaal te transformeren.

De missie van HSO is om een sterke wereldwijde leverancier van technologiegedreven bedrijfsoplossingen te zijn die de bedrijfsprestaties en -resultaten van onze klanten verbeteren. De belangrijkste strategie is het leveren van digitale oplossingen in Microsoft Dynamics 365, Microsoft 365 en Microsoft Azure waarmee onze klanten digitale leiders in hun respectievelijke sectoren kunnen worden, zo melden de twee partners.

Digitale Transformatie

Digitale transformatie stimuleert innovatie op alle gebieden van zakelijke toepassingen, waaronder Microsoft Dynamics 365 (marketing, verkoop, commercie, service, financiën, operations en talent), Microsoft Power-platform (Power BI, PowerApps, Flow, CDS) en Microsoft Azure (gegevens , toepassingen, kunstmatige intelligentie, enz.), aldus de twee betrokken partijen.

IoT

Met deze consolidatie combineert HSO Innovation de kracht van technologie en industrie met meer dan 1.500 klanten, 700 werknemers en 100 partners en hun klanten en werknemers in alle clouds en industrieën wereldwijd aldus betrokken partijen. Daarnaast levert HSO Innovation professionele services rond de Dynamics Apps die het levert, nieuwe Microsoft-applicaties en / of nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT), Mixed Reality (AR / VR) en Blockchain.

"Dit is een natuurlijke stap om onze toekomst vorm te geven en met één naam en één boodschap zijn we strategischer en financieel effectiever. Dynamics Software / HSO Innovatie is een belangrijk onderdeel van HSO Group en loopt voorop als het gaat om klantgerichtheid en partnergerichtheid, een voorbeeld van voortdurende verbetering binnen onze organisatie", aldus Peter ter Maaten, CEO van HSO Group.

Dynamics Apps

"De naam zal veranderen, maar de essentie van onze manier van werken zal hetzelfde blijven. Onze klanten, partners en onze medewerkers moeten profiteren van de strategische positionering van HSO Innovation als onderdeel van de HSO Group. HSO Innovation is vandaag aanwezig op alle continenten met de ondersteuning van zijn Dynamics Apps-kanaal. Met deze strategische update willen we marktaandeel vergroten, onze voetafdruk uitbreiden op deze continenten door waarde toe te voegen aan nieuwe innovatiediensten", zegt Eric Veldkamp, Executive Director Sales & Marketing van HSO Innovation.

De naamswijziging van Dynamics Software vindt geleidelijk plaats vanaf heden. Voor klanten en partners zijn de eerste wijzigingen vanaf vandaag zichtbaar en gaan ze verder.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!