Fujitsu maakt het zakendoen met Channel Partners eenvoudiger

29-11-2018 | door: Witold Kepinski

Fujitsu maakt het zakendoen met Channel Partners eenvoudiger

Fujitsu maakt het zakendoen met Channel Partners eenvoudiger. Dit meldt Fujitsu Nederland in een mail aan zijn partners namens Frans Hopstaken, Channel Manager Nederland.

"We hebben dit jaar een aantal belangrijke verbeteringen aangebracht aan ons SELECT-partnerprogramma om u, onze kanaalpartners, te ondersteunen tijdens uw transformatie in de nieuwe digitale wereld. Niet alleen hebben we ons programma vereenvoudigd om het voor partners eenvoudiger dan ooit te maken om te profiteren, maar we hebben ook veel geïnvesteerd in het bieden van nieuwe hulpmiddelen, uitgebreide training en meer keuze op het gebied van producten en diensten", aldus Hopstaken.

Vernieuwde Channel Partner Portal

Een van de grootste verbeteringen is de vernieuwde Channel Partner Portal. Resellers zijn uitgenodigd om de portal te verkennen waarmee ze hulpmiddelen krijgen om kosten te besparen en hun bedrijf van een goede business te voorzien; bekendheid opbouwen en netwerken met peers; meedoen met het nieuwe, opnieuw ontworpen trainingsschema , online of in een traditioneel klaslokaal; toegang tot documenten over Fujitsu-portfolio; dealbescherming en speciale prijzen en co-marketingtools.

"Deze verbeteringen aan onze Channel Partner Portal zijn onderdeel van een voortdurende inspanning om ons SELECT-partnerprogramma te ontwikkelen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen", aldus Hopstaken.

Klik HIER en ontdek de nieuwe CPP Portal en al zijn voordelen,

Klik hier als u geen CPP Portal-login heeft.

Terug naar nieuws overzicht