Witold Kepinski - 29 november 2018

Apstra onthult root-cause-identificatie voor intent-gebaseerd netwerken

Apstra onthult root-cause-identificatie voor intent-gebaseerd netwerken image

Apstra, het op Intent-Based Data Center Automation- bedrijf, heeft verbeteringen aan het Apstra-besturingssysteem (AOS) geïntroduceerd, waaronder een oplossing voor het leveren van Root Cause Identification for Intent- Gebaseerd netwerken, ondersteuning voor live in-netwerk blueprint implementatie-updates, integratie met VMware vSphere en vCenter, en de uitbreiding van de Apstra open en vendor-agnostische overlay met enterprise-klasse SONiC-ondersteuning en Junos OS-ondersteuning.

"Everi is een gevarieerde verzameling van briljante en getalenteerde individuen die zich inzetten voor het geven van een premium ervaring op de casinovloer aan vaste klanten en exploitanten", zegt Chris Slayden, VP Enterprise Network Architect bij Everi Holdings Inc. "Everi heeft Apstra Intent-Based Data Center ingezet Automatisering om de betrouwbaarheid van onze services te vergroten, onze implementaties te vereenvoudigen en onze activiteiten te automatiseren om ervoor te zorgen dat we blijven voldoen aan onze klantengagementen voor kwaliteit, innovatie en service."

Datacenter

Apstra Intent-Based Data Center Automation stelt bedrijven in staat een Intent-Based Data Center te bouwen dat de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van applicaties verhoogt, implementaties en operaties automatiseert en vereenvoudigt, en kosten verlaagt (OpEx en CapEx). Apstra kan dit doen door middel van drie sleuteltechnologieën:

Intent-Based Networking levert real-time automatisering van formeel ontwerp, validatie en vertaling van beleid en zelfdocumentatie

Grafische weergave datastore levert een enkele bron van waarheid, continue closed-looped automatisering en analytics

Open agnostische overlay

Automatisering

Bedrijven die Apstra Intent-Based Data Center Automation inzetten, kunnen profiteren van één enkel steunpunt door rechtstreeks contact op te nemen met Apstra in het geval van onderliggende netwerkproblemen met datacenters. Apstra elimineert ook de noodzaak om nieuwe leverancierscertificeringen te verdienen om alternatieve netwerkapparaten en besturingssystemen te kunnen implementeren. Apstra automatiseert het ontwerp, de build, de implementatie, de werking en het oplossen van problemen van datacenters.

Infrastructuur

AOS is vogens Asptra een turn-key applicatie voor datacenternetwerken waarmee netwerkingenieurs snel en betrouwbaar een ruggengraatnetwerk kunnen ontwerpen en bouwen. Het is van toepassing op elke netwerkgrootte en wordt geschaald naar de grootste datacenters. Met AOS kunnen ondernemingen, cloudserviceproviders en telco-organisaties hun kosten verlagen, de gezondheid van het netwerk beheren, de tijd voor de levering van toepassingen en services versnellen - zonder de kopzorgen die tegenwoordig bestaan ??bij de implementatie en exploitatie van bedrijfskritische datacenterinfrastructuur.

"Bedrijfstransformatie leidt tot het mandaat voor de transformatie van datacenterinfrastructuur, wat ook betekent dat processen worden vertroebeld, de betrouwbaarheid wordt verhoogd en de kosten worden gedrukt", aldus Michael Wood, CMO en Vice President of Product bij Apstra. "Apstra Intent-Based Data Center Automation 2.3 stelt ondernemingen in staat Intent-Based Networking verder te laten gaan dan geautomatiseerd ontwerp, bouwen, deployen en opereren door proactief de onderliggende oorzaken te identificeren die veel van de anomalieën, symptomen, gebeurtenissen en problemen in de data genereren Apstra geeft Enterprise IT superheld-krachten, minder late nachten op kantoor en meer tijd om met familie door te brengen. "

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!