HP introduceert HP Probook 400 G6 serie met klapbaar scherm

29-11-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

HP introduceert HP Probook 400 G6 serie met klapbaar scherm

HP introduceert de nieuwe HP Probook 400 G6 serie. Met de HP Probook serie richt HP zich op de hedendaagse dynamische werkomgeving van onder andere mkb'ers.

De HP Probook 400 serie bestaat uit de ProBook 430 G6, ProBook 440 G6, and ProBook 450 G6. De apparaten zijn voorzien van een modern ontwerp van aluminium en worden standaard geleverd met beveiligingsoplossingen en -features. Denk hierbij aan het HP BIOSphere Gen4 firmware ecosysteem, dat BIOS-bescherming automatiseert en eenvoudiger beheerbaar maakt.

Gericht op mkb'ers

Met het apparaat richt HP zich onder andere op mkb'ers, die op zoek naar goede technologie die tijd bespaart, inkomsten verhoogt en hun business verbetert. De Probook is onder andere voorzien van een 180° scharnier, waardoor het scherm plat kan liggen. Dit maakt het onder andere eenvoudiger content te delen met andere personen die in dezelfde ruimte aanwezig zijn.

De apparaten zijn leverbaar met de nieuwste Intel Wishkey Lake en AMD Ryzen Pro processoren. Het apparaat is voorzien van een batterij die met behulp van HP Fast Charge in 30 minuten tot 50% capaciteit kan worden opgeladen. De HP Probook 400 serie is voorzien van een dunne aluminium behuizing en een scherm met dunne randen.

Beschikbaarheid

De nieuwe HP Probook 400 serie is vanaf eind december verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 715 euro.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware