Witold Kepinski - 30 november 2018

Venafi krijgt investering van 100 miljoen dollar

Venafi, gespecialiseerd in het beschermen van machine-identiteiten, krijgt een investering van 100 miljoen dollar van TCV en de al betrokken investeerders Questmark partners en NextEquity partners. Het merendeel daarvan is bestemd voor het versnellen van de groei en versterken van Venafi’s positie in de markt.

Verder wordt 12,5 miljoen dollar beschikbaar gesteld aan ontwikkelpartners om het ecosysteem voor de bescherming van machine-identiteiten uit te breiden, via Venafi’s Machine Identity Protection Development Fund (FUND). TCV is één van grootste en gerenommeerde investeerders in snelgroeiende technologiebedrijven, zoals Airbnb, Alarm.com. Cradlepoint, Genesys, Netflix, Rapid7, Silver Peak, Splunk, Spotify en Zillow. Als onderdeel van de nieuwe financieringsronde treedt TCV-partner Jake Reynolds toe tot Venafi’s Raad van Bestuur.

Machine Identity Protection Development Fund

Venafi’s nieuwe Machine Identity Protection Development Fund is gericht op het sneller integreren van intelligentie voor machine-identiteiten, in allerlei apparatuur en machines binnen bedrijven. Dankzij de eerste storting van $12,5 miljoen kunnen ontwikkelaars, consultants, system integrators, start-ups en cybersecurityleveranciers een sponsoring aanvragen voor het bouwen van integraties die machine- identiteiten beter beschermen. Gericht op zowel een grotere zichtbaarheid voor Venafi’s klanten, als meer intelligentie en automatisering voor elke technologie die machine-identiteiten creëert en gebruikt aldus het bedrijf.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!