Defensie kiest voor Samsung Galaxy S9 Enterprise Edition

30-11-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Defensie kiest voor Samsung Galaxy S9 Enterprise Edition

De Koninklijke Luchtmacht kiest voor de Samsung Galaxy S9 Enterprise Edition als standaard smartphone voor 6.000 medewerkers. Het is een strategische overweging om te kiezen voor de Galaxy S9 Enterprise Edition.

De eerste van de 6.000 smartphones is vanmorgen door Ron Kolkman, directeur Joint IV Commando (JIVC) bij Defensie, aan plaatsvervangend Commandant Luchtstrijdkrachten, Generaal-majoor Mario Verbeek, overhandigd. Generaal-majoor Mario Verbeek en Commodore Richard Laurijssen hebben deze aansluitend aan Sergeant 1 Romy, Chinook-monteur van het 980 Squadron, doorgegeven.

“Het Commando Luchtstrijdkrachten (CLSK) staat middenin de transitie naar de 5th Generation Air Force. Daarbij staat informatie gedreven optreden centraal,” aldus Generaal-majoor Mario Verbeek. “Deze ambitie in combinatie met goed werkgeverschap en het zo effectief mogelijk inzetten van het personeel, heeft het CLSK doen besluiten om iedere medewerker die werkzaam is binnen het CLSK te voorzien van een smartphone in de vorm van een Samsung Galaxy S9.”

Bij de Samsung Enterprise Edition smartphones staan veilig gebruik, eenvoudig beheer en optimale grip op de mobiele omgeving centraal zo meldt de Koreaanse leverancier. Samsung ondersteunt Defensie en andere organisaties minimaal vier jaar na de productintroductie kosteloos met beveiligings- en firmware-updates. Daarnaast zijn toestellen tot twee jaar na de eerste verkoop te bestellen, waardoor het beheren van verschillende toestellen tot een minimum beperkt blijft.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware