Witold Kepinski - 01 december 2018

Juniper Networks koopt HTBASE

Juniper Networks kondigt de intentie aan om HTBASE over te nemen, aanbieder van een platform voor multicloud door software gedefinieerde ondernemingen. HTBASE biedt een enkele laag van computing, netwerken en opslag in zowel publieke als private clouds, en de rand, wat de vereenvoudiging van multicloud-omgevingen en de migratie van applicaties over meerdere clouds sterk vereenvoudigt. Deze overname zal multicloud-opslag brengen naar het sterke netwerk van Juniper en orkestratiecapaciteiten van de Contrail Enterprise Multicloud berekenen.

HTBASE's waarde is het vermogen van het platform om de complete infrastructuurlaag (rekenkracht, opslag en netwerken) transparant te maken voor toepassingen, zonder invloed op het besturingssysteem of de architectuur. Dit zorgt voor een zeer eenvoudige migratie van zakelijke workloads en gebruik van multicloud zonder porten of lock-in op een enkele infrastructuurstack. Juniper networks is van mening dat klanten zullen profiteren van uitbreidbaar platform HTBASE en hun composable systeem waarmee software-elementen te worden hergebruikt en uitgebreid tot het geheel van Contrail krachtiger om wat voor de multicloud brengt te maken.

"Bedrijven verplaatsen meer workloads van on-premises naar de cloud om bij te blijven met de behoefte aan flexibiliteit en flexibiliteit. Het is aan ons om deze overgang niet alleen mogelijk te maken, maar nog belangrijker, om ons te concentreren op het eenvoudig maken van de overstap naar de multicloud, "zegt Rami Rahim (foto), CEO van Juniper Networks. "Juniper gokt veel op multicloud en het momentum neemt elke dag toe. Samen met HTBASE hebben we de mogelijkheid om een ??nieuwe en opkomende markt vorm te geven die een aanzienlijke meerwaarde oplevert met een unieke lijn van producten voor klanten over de hele wereld. "

De overname zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2018 worden afgerond, afhankelijk van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!