Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
03-12-2018 | door: Witold Kepinski

HPE werkt succesvol samen met Ryder Cup golf event (video)

Hewlett Packard Enterprise (HPE) zegt samen met het Ryder Cup golfevenement in Frankrijk succesvol te hebben samengewerkt om gegevens voor het eerst centraal te stellen die gedeeld kan worden met onder andere fans. Dit meldt HPE op zijn onlangs gehouden Discover 2018 conferentie in Madrid.

De regels voor fanbetrokkenheid zijn volgens HPE veranderd. Sportfans zijn niet langer alleen toeschouwers, maar actieve deelnemers, die naadloze connectiviteit en services verwachten die hen nog dichter bij de actie zullen brengen. Het voldoen aan de verwachtingen van fans is niet het enige voordeel van verhoogde connectiviteit - het stelt de sportindustrie ook in staat om te profiteren van een verscheidenheid aan nieuwe commerciële mogelijkheden. Niet aanpassen is niet alleen frustrerend voor fans, het doet ook pijn aan het eindresultaat, waardoor klantbetrokkenheid, commercie en zelfs teamwinst op tafel liggen aldus HPE.

Aruba Networks

Daarom werkt Ryder Cup Europe samen met HPE aan de kracht en diepgang van de bedrade en draadloze Mobile First Architecture van Aruba, een Hewlett Packard Enterprise-bedrijf, om centraal geleide, modulaire en veilige, natuurlijk draadloze connectiviteit te bieden op de 2018 Ryder Cup Europe Event. Als leverancier van officiële netwerkinfrastructuurservices levert HPE speciaal gebouwde infrastructuur waarmee Ryder Cup Europe bijna-alomtegenwoordige Wi-Fi-toegang en een breed scala aan diensten met toegevoegde waarde kan ondersteunen bij concessies, services, betrokkenheid van fans en beveiliging die zijn ingesteld op maak het toernooi van dit jaar tot de beste ooit zo beweren de twee partijen.

Dit is een gezamenlijke inspanning van HPE en haar experts op het gebied van mobiliteitsoplossingen, Aruba en het partnersportfolio, evenals Ultima, een HPE consulting-, ontwerp- en implementatiepartner. De netwerkarchitectuur is gebaseerd op Core, Access en Edge Topology voor Ryder Cup Europe waarbij 51.000 toeschouwers werden ondersteund. De oplossing bestond ??uit meer dan 70 Aruba Wi-Fi access points, 130 Aruba Distribution & Edge Switches, lokaal geïmplementeerde dual-resilient datacenters met 4 HPE DC core switches en een HPE VMware virtueel compute platform. De digitale engagement-ervaring werd mogelijk gemaakt door de inzet van Aruba Bluetooth Beacons, zowel op zichzelf staande als ingesloten in de geïmplementeerde draadloze toegangspunten. Het netwerk leverde een aanzienlijk aantal bruikbare datapunten terug naar het Ryder Cup Europe data-analyse- en rapportageplatform, via de Aruba Analytics en Location Engine (ALE). Deze konden betrekking hebben op individuele apparaten en hun locaties.

Lees meer details op de site van HPE.

Door: Witold Kepinski

Terug naar video overzicht