Ubisoft neemt i3D.net over

04-12-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ubisoft neemt i3D.net over

Ubisoft koopt i3D.net, speler op het gebied van hostingoplossingen voor de game-industrie. Met 50 miljoen gamers die dagelijks hun servers gebruiken, zijn ze een van 's werelds top-10 meest verbonden hostingprovider-netwerken, met flexibiliteit en schaalbaar bereik aan 3.000 wereldwijde klanten via 33 datacenters over de hele wereld. De overname voegt een state-of-the-art online-infrastructuur toe en versterkt het vermogen van Ubisoft om hoogwaardige online-ervaringen aan zijn gemeenschappen te leveren zo melden betrokken partijen.

"We blijven onze online activiteiten uitbreiden om games en services te leveren die de ervaring van onze spelers sterk verbeteren. Door de expertise en technologieën van i3D.net aan de onze toe te voegen, springen we jaren vooruit op onze reis om de best mogelijke connectiviteit en prestaties van onze service aan onze spelers te leveren. i3D.net zal doorgaan met het leveren van state-of-the-art services aan zijn klanten en zal profiteren van onze ondersteuning op lange termijn", aldus Yves Guillemot, mede-oprichter en CEO van Ubisoft.

Platform

i3D.net werd in 2002 opgericht en is snel uitgegroeid tot een aanbieder van online infrastructuurdiensten en managed hosting-oplossingen ter wereld. Verbonden met 29 internetuitwisselingen en met een team van zeer gespecialiseerde technische ingenieurs, biedt het i3D.net-netwerk spelers wereldwijde toegang tot het i3D.net ONE-platform. Het bedrijf blinkt vooral uit in de gamingmarkt en biedt tientallen miljoenen spelers voor game-uitgevers op consoles, pc's en mobiele apparaten.

"Met de steun van Ubisoft vergroten we aanzienlijk ons wereldwijde bereik terwijl we blijven fungeren als een onafhankelijke managed hostingprovider voor gamingbedrijven en voor een breed scala aan organisaties", aldus Stijn Koster, CEO, i3D.net. "We kijken uit naar deze volgende stap in onze samenwerking met Ubisoft en blijven onze klanten voorzien van de hoogwaardige service en toewijding die zij van ons verwachten."

Verwacht wordt dat deze acquisitie van i3D.net voor het einde van het boekjaar zal worden afgerond. Aanvullende voorwaarden van de deal worden niet bekendgemaakt.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters