Bouw tweede datacenter van Global-e Datacenter van start

04-12-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Bouw tweede datacenter van Global-e Datacenter van start

Onlangs is de bouw officieel gestart van het nieuwe kantoorpand van Global-e ICT solutions en het tweede datacenter van Global-e Datacenter, aan de Europalaan in Rijen. In het bijzijn van de medewerkers luidden Anita Quirijnen, directie Global-e ICT solutions en Ronald Voermans, directeur Global-e Datacenter, een nieuwe fase van innovatie en verdere groei in. De kernwaarden integrity, security en availability staan hierin centraal.

Global-e ICT solutions levert al meer dan 30 jaar ICT-oplossingen aan bedrijven in heel Nederland. Dankzij de specialisatie op het gebied van Cloud-, Voice– en Infraoplossingen kunnen klanten en eigen medewerkers excelleren zo beweert Global-e ICT solutions.

Global-e Datacenter bestaat sinds 2009 en is in rap tempo uitgegroeid tot een speler in Zuid-Nederland voor onder andere colocatie. Dit mede dankzij de centrale ligging die dient als belangrijk knooppunt voor glasvezelverbindingen.

Beide bedrijven werken sinds de start van het datacenter geheel onafhankelijk van elkaar en zetten dit vanzelfsprekend voort.

“De bouw van een nieuw en groter kantoor met tweede datacenter is een belangrijk onderdeel van de strategie van Global-e om verder te groeien en maatschappelijk verantwoord te blijven ondernemen. Het zal namelijk bijdragen aan verduurzaming, een nog hogere mate van kwaliteit alsook meer transparantie van onze dienstverlening”, aldus Ad Hapers.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter