Copaco lanceert vernieuwd e-commerce platform

04-12-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Copaco lanceert vernieuwd e-commerce platform

Copaco lanceert haar vernieuwde e-commerce platform in de Benelux. Met de nieuwe look & feel en uitgebreide functionaliteiten wil Copaco het zakendoen voor partners makkelijker en toegankelijker maken.

Het platform Copaco.com heeft een nieuw modern jasje gekregen en is voorzien van extra functionaliteiten. "Graag nodig ik u uit om zelf een kijkje te nemen en de nieuwe functionaliteiten en uitgebreide mogelijkheden te ontdekken", aldus Iwan Kuijpers (foto), CEO van Copaco.

Officiële livegang

Copaco lanceerde in september al haar betaversie van het platform. Nu is de officiële versie van het platform gelanceerd, waarbij de huidige omgeving is vervangen door het nieuwe platform. "Wij zijn erg blij en trots om ons nieuwe e-commerce platform te presenteren", aldus Kuijpers. "De afgelopen tijd hebben we allemaal hard gewerkt zodat onze partners 24/7 makkelijk en efficie?nt online zaken kunnen doen met Copaco. Daar hebben niet alleen onze partners profijt van, maar wij ook. Door de verbeteringen in het e-commerce platform kunnen mijn collega’s zich namelijk nog meer toeleggen op persoonlijk advies en support aan onze partners."

"De komende maanden blijven we het platform optimaliseren en worden er steeds meer nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Deze functionaliteiten worden afgestemd op de wensen van gebruikers. Daar hebben we uw hulp voor nodig! We zijn namelijk erg benieuwd wat u ervan vindt. Dus bezoek ons platform en laat het ons weten. Samen met u kunnen we de functionaliteiten en de gebruikservaring van Copaco.com verder optimaliseren. Alvast hartelijk dank.”

Terug naar nieuws overzicht