Dell EMC Partner Awards 2018 uitgereikt

04-12-2018 | door: Witold Kepinski

Dell EMC Partner Awards 2018 uitgereikt

Tijdens het Dell Technologies Forum 2018, dat plaatsvond in DeFabrique in Utrecht, heeft Dell EMC zijn Dell EMC Partner Awards uitgereikt. Deze prijzen zijn een erkenning voor Dell EMC-partners die uitblinken op het gebied van innovatie en bovenmatig succesvol zijn met het implementeren van oplossingen op basis van Dell EMC-technologie.

Met de Dell EMC Partner Awards wil Dell EMC zijn waardering tonen voor partners die dagelijks hard werken om de oplossingen in de markt zetten. “Onze partners zijn een zeer belangrijke schakel in het verkoopproces”, zegt Kees van Luijk, Channel Director Nederland van Dell EMC. “Eigenlijk verdienen al onze partners een award, want het was een uitzonderlijk jaar waarin we met elkaar ons uiterste best hebben gedaan. Zeer veel partners zijn ook gegroeid binnen ons partnerprogramma en hebben de mogelijkheden aangegrepen om oplossingen te bieden waarmee hun klanten de uitdagingen van de hedendaagse digitale transformatie kunnen aangaan. Dankzij oplossingen op het gebied van Digital, Workforce, Security en IT, die onze partners in Nederland hebben geleverd en geïmplementeerd, zijn onze duizenden gezamenlijke klanten klaar voor de uitdagingen van morgen.”

Winnaars

Dell EMC heeft in 12 categorieën telkens één partner als winnaar geselecteerd. Daarnaast zijn nog twee bijzondere awards overhandigd: Centralpoint ontving de award voor Extraordinary Partner of the Year en SLTN Inter Access gaat naar huis met de Special Award van Enterprise Partner of the Year.

Dit zijn de winnaars in de verschillende categorieën en per type partner:

Go Big-Win Big New Business Award: Bechtle Group (Bechtle direct, ARP Nederland, BuyItDirect)

Go Big-Win Big Growth Award: Centric

Go Big-Win Big Services Award: Centralpoint

Education Partner of the Year: De Rolf Groep

MSP Partner of the Year: Servers.com

Server Partner of the Year: Redapt

Storage Partner of the Year: Open Line

Client Partner of the Year: The Rent Company

Networking Partner of the Year: IT creation

Regional Distributor of the Year: Copaco

Dell EMC Ambassador Award: Harry Degger (SLTN Inter Access)

Marketing Excellence Award: Nalta

Extraordinary Partner of the Year: Centralpoint

Special Award: Enterprise Partner of the Year: SLTN Inter Access

Mooie Projecten

“Wij feliciteren nogmaals alle winnaars van onze Dell EMC Partner Awards 2018 en we bedanken al onze partners voor hun buitengewone inspanningen en betrokkenheid bij het Dell EMC-partnerprogramma. We kijken nu al uit naar mooie projecten die we volgend jaar samen met onze partners gaan realiseren”, besluit Kees van Luijk.

Bekijk alle foto's op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software