Microsoft stelt Alberto Wieske aan Solution Specialist Modern Marketplace
05-12-2018 | door: Witold Kepinski

Microsoft stelt Alberto Wieske aan Solution Specialist Modern Marketplace

Microsoft stelt Alberto Wieske vanaf begin januari 2019 aan als Solution Specialist Modern Marketplace. Hij werkte eerder bij onder andere Veritas en OVH.

Wieske: "Microsoft heeft er veel aan gedaan om mij met een inhoudelijk lucratief pakket bnnen tehalen voor de NL markt met super job in het meest moderne gebouw in Dublin waar de ISO gevestigt is. Dit houd in dat ik Veritas Technologies LLC zal verlaten per 31/12/2018. Een mooi bedrijf met Amerikaanse structuur en mooie technologie. De veranderingen op leadership level lokaal door Senior Director Ross Walker en Director Alan Temple heb ik als indrukwekkend ervaren welke ik voor de toekomt zeker zal meedragen, dit mij de structuur en vorm heeft gegeven in aanloop naar deze volgende stap."

Wieske vervolgt: "Ik heb nu de baggage met kennis op IAAS, SAAS en PAAS binnen de cloud in zijn geheel. Microsoft bezit deze technology en op platform scalability level met Azure en met migratie naar O365 de ultieme toepassingen op de modern workplace toepassingen. De binding met AI is super belangrijk voor mij en waar ik erg in geloof omdat ik dit zie als de basis van alle success op business level en progressie. Het is mooi om voor een bedrijf tewerken welke zich zo bezig houd met de toekomst en de successen van partners en clients."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software