Centralpoint biedt online server configurator voor Dell EMC PowerEdge servers

06-12-2018 | door: Witold Kepinski

Centralpoint biedt online server configurator voor Dell EMC PowerEdge servers

Centralpoint breidt in samenwerking met Dell EMC haar online server configuratie mogelijkheden uit met een geïntegreerde online configurator. Op deze manier kunnen klanten zelf online hun Dell EMC PowerEdge server samenstellen en vervolgens ook direct bestellen.

Marcel Joosten (foto0, Marketing & E-Commerce Director bij Centralpoint, meldt: Dell heeft voor deze unieke tool exclusief voor Centralpoint gekozen, vanwege haar zeer technische kennis, haar state of the art webshop en toegang tot de gehele zakelijke markt in Nederland en Belgie. Via de webshop van Centralpoint kunnen klanten eenvoudig en snel de juiste server, componenten, software en services selecteren. Daarnaast is er een optie om de server met bijbehorende componenten door Dell gecertificeerde specialisten in elkaar te laten zetten."

De voordelen van Dell PowerEdge NOW volgens Centralpoint zijn onder andere een online Server configurator. Centralpoint heeft de mogelijkheden voor het configureren van servers op haar website uitgebreid met een online configurator voor Dell EMC PowerEdge servers, de meest eenvoudige en snelle manier om Dell EMC servers te configureren en te bestellen. Centralpoint zegt een breed aanbod te hebben aan Dell EMC PowerEdge servers en componenten. Bovendien worden alle orders binnen 24 uur bezorgd, aldus Joosten.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware