Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
07-12-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Equinix en partners bespreken business kansen rond cloud connectivity

Equinix, aanbieder van interconnectie en datacenters, opende onlangs zijn International Business Exchange (IBX) datacenter AM7 in Amsterdam. De opening vond plaats tijdens het ‘Connecting the Future’ seminar waarbij in de ochtend door Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski en moderator Danny Frietman een rondetafel in Fletcher hotel Amsterdam werd georganiseerd voor Equinix partners. Hierbij werd gesproken over business kansen rond cloud connectiviteit zoals edge computing, IoT en services. Daarbij werd duidelijk dat klanten beter kunnen worden geholpen door nauwere samenwerking tussen partners die middels cocreatie totaaloplossingen ontwikkelen. In een video update werd tijdens de rondetafel sessie gesproken met Martijn Kooiman (Equinix), Eric Bruins (Equinix), Mohamed El Haddouchi (Infradata) en Michiel de van der Schueren (Weolcan).

Het nieuwe datacenter in Amsterdam-Zuidoost ondersteunt als ‘connectiviteitshubs’ organisaties die de wereldwijde digitale transformatie doormaken. Equinix heeft 55 miljoen dollar geïnvesteerd in de uitbreiding van het datacenter. Hiermee wil het bedrijf inspelen op de groeiende behoefte van organisaties aan directe data-uitwisselingen met klanten en (cloud)partners.

Met de uitbreiding van AM7 zegt Equinix in te spelen in op de groeiende behoefte van organisaties aan directe data-uitwisselingen met klanten en (cloud)partners, zoals AWS, Microsoft, Google en Oracle. Om in de digitale economie succesvol te zijn, herontwerpen bedrijven hun IT-infrastructuren en plaatsen zij hun netwerkapparatuur zo dicht mogelijk bij de digitale diensten (zoals hybride en multicloud-platforms) en gebruikers (werknemers, partners en klanten).

 

Terug naar video overzicht
Cloud