Hitachi Vantara Pentaho 8.2 biedt meer waardevolle data inzichten

11-12-2018 | door: Witold Kepinski

Hitachi Vantara Pentaho 8.2 biedt meer waardevolle data inzichten

Hitachi Vantara, dochteronderneming van Hitachi, introduceert Pentaho 8.2, de nieuwste versie van de data-integratie- en analyseplatformsoftware van het bedrijf.

Pentaho 8.2 biedt out-of-the-box integratie met het objectopslagplatform Hitachi Content Platform (HCP). Pentaho 8.2 integreert de productportfolio van Hitachi Vantara beter en stelt gebruikers in staat om belangrijke bedrijfstoepassingen aan te pakken met toegang tot ongestructureerde gegevens van HCP.

De nieuwe versie stelt klanten ook in staat om een ??hybride cloudomgeving op nieuwe manieren te beheren en breidt de ondersteuning voor het analytische ecosysteem uit.

Functies

Pentaho 8.2 breidt ondersteuning uit voor zijn groeiende ecosysteem van producten en technologieën van derden die organisaties helpen hun datapijplijn en analyseprojecten te optimaliseren:

AMQP-ondersteuning: Pentaho-klanten hebben toegang tot dit berichtenprotocol waarmee organisaties streaminggegevens van randapparaten in de cloud kunnen analyseren

Verbeterde Google Cloud-beveiliging: ondersteuning voor door klanten beheerde coderingssleutels (CMEK) biedt Pentaho-gebruikers extra bescherming door hun eigen gegevenscoderingssleutels te beheren tijdens het gebruik van gegevens in Google Cloud Storage en Google BigQuery.

Python support: gebruikers van Pentaho 8.2 kunnen machine learning en deep learning-modellen die met Python zijn gebouwd, operationaliseren en API-aanroepen doen naar populaire bibliotheken, zoals scikit-learn en TensorFlow.

OpenJDK-ondersteuning: klanten van Pentaho kunnen nu overschakelen van OpenJDK, dat nu met commerciële voorwaarden wordt geleverd, naar een gratis en open-sourceversie van OpenJDK.

Terug naar nieuws overzicht