ATTO en Dell EMC ontwikkelen oplossingen voor creatieve professionals

11-12-2018 | door: Witold Kepinski

ATTO en Dell EMC ontwikkelen oplossingen voor creatieve professionals

ATTO Technology, speler op het gebied van storage, netwerkconnectiviteit en infrastructuuroplossingen voor data-intensieve computeromgevingen, kondigt aan dat het samenwerkt met Dell EMC.

De twee partijen gaan high performance netwerk- en opslagconnectiviteit leveren voor Adobe Premiere Pro Creative Cloud op Dell Precision-werkstations en Apple macOS platforms die zijn aangesloten op Dell EMC Isilon scale-out netwerkgehechte opslagsystemen.

Deze oplossing biedt de flexibiliteit voor creatieve professionals om naadloos samen te werken aan het creëren van hoogwaardige 4K- en UHD-contentproducten met behulp van het besturingssysteem van hun voorkeursexploitant, aldus de twee partners/

Klanten kunnen kiezen uit de volgende referentiearchitecturen:

ATTO 40GbE FastFrame netwerkinterfacekaart in een Dell Precision-werkstation met Adobe Premiere Pro. Door gezamenlijke testen en validatie hebben Dell EMC Isilon en ATTO aangetoond dat de oplossing consistente en betrouwbare levering van maximaal twee streams niet-gecomprimeerde 4K DPX voor redactionele (afspeel) sequenties mogelijk maakt.

ATTO ThunderLink Thunderbolt 3 naar 40 GbE-adapter aangesloten op een Apple iMac Pro met Adobe Premiere Pro. Gezamenlijk testen en validatie hebben aangetoond dat de oplossing stabiele en betrouwbare prestaties mogelijk maakt, die tot vijf streams van ProRes 422 UHD 60fps van Dell EMC Isilon voor redactionele (afspeel) sequenties leveren.

Terug naar nieuws overzicht
Software