Staffing MS wordt onderdeel van HeadFirst Source Group
10-12-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Staffing MS wordt onderdeel van HeadFirst Source Group

HeadFirst Source Group neemt inhuurexpert Staffing Management Services (Staffing MS) over. Staffing MS beheert als Managed Service Provider (MSP) voor ruim honderd miljoen euro aan inhuur van externe professionals voor opdrachtgevers. De organisatie maakt met ingang van 6 december 2018 als onafhankelijke organisatie in een separate dochtervennootschap onderdeel uit van HeadFirst Source Group.

Met de overname van Staffing MS verstevigt HeadFirst Source Group haar positie als marktleider op het gebied van organiseren van inhuur van externe professionals. De groep bestaat naast HeadFirst ook uit de merken Source, Proud, Myler en Staffing Management Services, die samen de flexibele arbeidsrelatie tussen meer dan 8.000 professionals en ruim 150 opdrachtgevers organiseren.

Gert-Jan Schellingerhout, CEO HeadFirst Source Group, licht toe: “Met de komst van Staffing MS - en onlangs ook Myler - als zelfstandig merk binnen de groep, breiden wij de diversiteit aan diensten aan opdrachtgevers rondom de inhuur van externe professionals uit: matchmaking, contracting, payrolling, global sourcing en MSP-dienstverlening. Wij kunnen opdrachtgevers nu een nog breder palet aan flexdiensten aanbieden, waarmee wij ze kunnen ondersteunen en begeleiden in – en naar - alle fases van strategische inhuurvolwassenheid.”

Terug naar nieuws overzicht