Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-12-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Groene VeeamKlaas bezoekt Nederlandse partners van Veeam

Veeam ging op 3 en 4 december - vergezeld door een Groene VeeamKlaas en consorten - langs bij twaalf partners in Nederland. Veeam zet zich tijdens de feestdagen graag in voor een ander en het doel van het bezoek was dan ook het ophalen van een geldbedrag voor CliniClowns. Natuurlijk werd er ook voorzien in speculaasletters, pepernoten en ander lekkers om in de stemming te komen voor het heerlijk avondje op 5 december.

CliniClowns brengt verlichting en geluksmomenten voor zowel kinderen als mensen met dementie om stress en angst te verminderen. Maar voor een bezoek van een CliniClown is geld nodig. Daarom besloot Veeam tijdens een tweedaagse tour door Nederland partners te vragen om samen met Veeam een bezoek van de CliniClowns te realiseren doormiddel van een financiële bijdrage op basis van een wederzijdse inspanning. Veeam doet een initiële contributie die wordt verhoogt als partners een vastgestelde target behalen. Het uiteindelijke bedrag dat aan het goede doel gedoneerd zal worden, wordt begin 2019 bekendgemaakt.

Op bezoek bij partners

In omgeving Amsterdam bezocht de goedheiligman Uniserver Internet, Compariex, Insight, Broad Horizon/ True, HPE, NetApp, Nutanix en SLTN. In omgeving Rotterdam waren Sentia en Intermax de gelukkigen. En ook bij IT2Grow, Uniserver Internet en Bechtle kwam hij op bezoek.

Lodewijk van Klaveren, verantwoordelijk voor Channel Management bij Veeam: "De feestdagen zijn voor ons een moment om iets bij te dragen aan de maatschappij. Door ons samen met onze partners in te zetten voor CliniClowns kunnen we het leven van een hoop mensen met dementie en zieke kinderen tijdelijk iets mooier maken. Samenwerkingen met onze partners zoals deze laten de kracht van de technologie-community in Nederland zien. Daar zijn we ontzettend trots op."

 

Terug naar video overzicht