Robin Smit wordt Technisch Adviseur bij JOHECO Automatisering

11-12-2018 | door: Witold Kepinski

Robin Smit wordt Technisch Adviseur bij JOHECO Automatisering

Robin Smit (37) is per 1 december 2018 aangesteld als Technisch Adviseur bij JOHECO Automatisering, een ICT-dienstverlener uit Hillegom.

Robin was de afgelopen jaren werkzaam als IT Infra specialist en Chief Information Security Officer. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring in diverse IT gerelateerde functies en hoopt deze ervaring mee te nemen naar Joheco. Deze alleskunner is een specialist op het gebied van relevante technologische trends, specifieke marktontwikkelingen, producten en technologieën bij de klanten en heeft de daarvoor benodigde kennis waar Joheco naar op zoek was.

Met het aantrekken van haar nieuwe Technisch Adviseur is Joheco blij een goede kracht te hebben binnengehaald. ‘Meerdere organisaties waren geïnteresseerd, maar vanaf de eerste kennismaking met Joheco was er een klik. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging’ aldus Robin. ‘IT verschuift steeds meer naar de voorkant, waardoor het onmogelijk is om de eindgebruiker niet op te nemen in je dienstverlening, Bij Joheco begrijpen ze dat. Naast het adviseren van de klant en onze sales professionals tijdens het keuzeproces, is het mijn doelstelling om klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij een transitie.’

Naast het adviseren en begeleiden van de klant, zorgt Robin er ook voor dat een transitie zonder problemen verloopt en dat de organisatie optimaal kan profiteren van de afgenomen dienstverlening. ‘We bevinden ons ook in een markt waar wensen van de klant en technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Het ontwikkelen van onze dienstverlening is daarbij cruciaal’ aldus Robin.

Joheco wil bedrijven winstgevender, productiever en innovatiever maken. Met uitgekiende oplossingen en services zorgen zij voor continuïteit, efficiëntie en versnelling. Joheco ziet zichzelf niet als leverancier, maar als partner. Goed samenwerken vraagt om betrokkenheid, een open houding naar elkaar, processen en systemen die samenwerken ondersteunen. Hun aanpak en cultuur is hiermee gesynchroniseerd met deze voorwaarde voor succes.

Joheco is onderdeel van De Futureproof Group, een groep van ICT-ondernemingen die toekomstgerichte oplossingen biedt voor de zakelijke markt. De bedrijven binnen de groep vormen een krachtig samenwerkingsverband van zelfstandige IT-bedrijven. Binnen de Futureproof Group werken 288 goed opgeleide en gemotiveerde professionals. De Futureproof Groep beschikt over ISO9001 en ISO27001 certificering.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People