Microsoft 365 Insider programma open voor inschrijving

11-12-2018 | door: Redactie

Microsoft 365 Insider programma open voor inschrijving

Microsoft heeft zijn 365 Insider programma geopend voor inschrijving zo meldt de leverancier op een speciale site.

Microsoft meldt: "Als u al een Windows Insider of een Office Insider bent, bent u waarschijnlijk al op alles wat we u laten zien bij Microsoft Ignite. In beide programma's hebben we geweldige feedback ontvangen en een aantal geweldige functies samen ontworpen, en we zijn nog niet klaar.

We weten dat iedereen die in de IT werkt, ons wil helpen om het volgende te creëren en daarom kondigen we een nieuw initiatief aan voor tech helden zoals jij. Als u all-in bent op Windows en Office en op zoek bent om uw digitale transformatie nog verder te versnellen, nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons nieuwe Microsoft 365 Insider-programma.

Als u zich aanmeldt voor dit programma, ontvangt u al uw bedrijfsnieuws, evenementen en community op één plek en een duidelijk pad naar wat de toekomst biedt voor samenwerking, productiviteit en beveiliging.

In de komende maanden zullen we je helpen dit programma samen te stellen om je nog succesvoller te maken in je carrière en je bedrijf concurrerender te maken.

Gebruik dit Microsoft 365 Insider-programma als onderdeel van uw implementatie om te zorgen dat u klaar bent voor de toekomst van Microsoft."

 

 

 

Terug naar nieuws overzicht
Software