Witold Kepinski - 11 december 2018

Nutanix channel charter Power to the Partner is uitgebreid

Nutanix channel charter Power to the Partner is uitgebreid image

Nutanix, aanbieder op het gebied van cloud computing voor ondernemingen, heeft aangekondigd dat het zijn channel charter, 'Power to the Partner', uitbreidt naar meerwaarde distributeurs (VAD) ) en wereldwijde systeemintegrators (GSI) samen met extra mogelijkheden voor resellers.

De nieuwe updates bieden partners in de hele industrie voordelen, zodat alle Nutanix-partners kunnen slagen en groeien met hun Nutanix-activiteiten zo meldt de leverancier.

Nutanix beloont zijn partners op basis van hun investeringen in plaats van hun omzetdoelstellingen. Om door te gaan met zijn oorspronkelijke missie om voordelen te bieden aan alle partners, verbetert Nutanix nu de programmavoordelen voor zijn bestaande resellers en breidt het deze voordelen uit naar VAD's en GSI's.

Intel

Nutanix heeft onlangs een samenwerking met Intel aangekondigd om GSI's en VAD's meer autonomie te geven om hun eigen hyperconverged-infrastructuuroplossingen te leveren.

Cloud

"We hebben Power to the Partner gelanceerd om ervoor te zorgen dat al onze partners gelijke kansen hebben om hun activiteiten te ontwikkelen en te laten groeien", aldus Rodney Foreman (foto), VP van Global Channel Sales, Nutanix. "Sinds we het charter op de markt hebben gebracht, hebben we geluisterd naar de feedback van onze partners en hebben we ons best gedaan snel te reageren op hun suggesties om het programma uit te breiden naar alle partners, van wederverkopers tot GSI's. Als we klanten willen helpen hun datacenters te moderniseren en multi-cloud-oplossingen te omarmen, is het van essentieel belang dat elke partner de tools heeft die ze nodig hebben om ons te helpen dit doel te bereiken. "

Lees meer op de site van Nutanix.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!