Witold Kepinski - 12 december 2018

SAP Cloud Platform open voor partners die gebruik maken van PaaS

SAP Cloud Platform open voor partners die gebruik maken van PaaS image

SAP biedt gratis toegang voor SAP-partners naar het SAP Cloud Platform, met licentie-, demonstratie- en ontwikkelingslicentieservices. Dit open platform as a service (PaaS) fungeert als een enkel raamwerk voor SAP-partners om bestaande SAP-oplossingen te bouwen en uit te breiden.

Via deze incentive kunnen SAP-partners hun abonnement op de kern van het SAP Cloud Platform kosteloos tot 12 maanden verlengen. Nieuwe SAP-partners kunnen zich abonneren op een van de opties van het centrale SAP Cloud Platform (deze aanbieding sluit leden van het open ecosysteem uit). In beide gevallen hebben SAP-partners ook de keuze uit één extra service (maximaal 64 GB) die wordt geleverd door het SAP HANA bedrijfsgegevensplatform voor SAP Cloud Platform.

Cloud

"SAP is vastbesloten om zijn partners naar de cloud te brengen en maakt het daardoor voor klanten eenvoudiger om hun bedrijf ook naar de cloud te brengen", zegt Björn Goerke, chief technology officer en president van SAP Cloud Platform, SAP. "Nu dat meer dan 3.700 SAP-partners zijn toegetreden tot onze cloudstrategie, zullen de gratis hulpmiddelen hen helpen de ontwikkeling van applicaties te versnellen op een manier die het best bij hun klanten past."

App

Met meer dan 100 cloud-gebaseerde oplossingen beschikbaar voor partners via SAP Cloud Platform, heeft het SAP-ecosysteem een ??snellere toegang tot resources die beschikbaar zijn in de cloud, voortbouwend op meer dan 150 miljoen abonnees op SAP Cloud Platform. Daarnaast kunnen partners de oplossingen verkopen die ze op het SAP App Center hebben gebouwd en zich bij meer dan 1.100 partners voegen met meer dan 1.600 apps die al beschikbaar zijn.

HANA

Nieuwe partners kunnen kiezen voor toegang tot de gratis bronnen op het SAP Cloud Platform via een zelfservice-portaal. Bestaande partners die al een van de opties van het kern SAP Cloud Platform of een extra service van het SAP HANA bedrijfsgegevensplatform voor SAP Cloud Platform hebben gekocht, ontvangen een e-mail van SAP met het verzoek om hun abonnement te verlengen.

Partners kunnen meer informatie krijgen via het SAP PartnerEdge- programma.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!