Witold Kepinski - 12 december 2018

IBM introduceert SpectrumAI met NVIDIA DG X

IBM introduceert SpectrumAI met NVIDIA DG X image

Om de ontwikkelingsproductiviteit van AI te stimuleren en de AI-datapijplijn te stroomlijnen, introduceert IBM de SpectrumAI met NVIDIA DG X. Deze geconvergeerde oplossing combineert het door de industrie beproefde softwaregedefinieerde storage scale-out bestandssysteem, IBM Spectrum Scale op flash met NVIDIA DGX-1. Het biedt volgens IBM hoge prestaties in elk getest geconvergeerd systeem met het unieke vermogen om een ??groeiende data science-praktijk te ondersteunen.

"De strategie van IBM is om AI / ML / DL toegankelijker en performanter te maken", zegt Ashish Nadkarni, Group Vice President, IDC Infrastructure Systems, Platforms and Technologies. "IBM SpectrumAI met NVIDIA DGX is ontworpen om een ??getest en ondersteund platform te bieden. Voor diegenen die kiezen voor NIVIDIA DGX-servers voor de open source frameworks en high-throughput GPU-platforms, kan IBM Spectrum Scale intelligente, schaalbare, beveiligde, metadata-rijke, cloudgeïntegreerde, multiprotocol, performante en efficiënte opslag toevoegen in een eenvoudige omgeving. om oplossingen te implementeren van hun belangrijkste zakelijke partners."

IBM SpectrumAI met NVIDIA DGX is het werkpaard en de basis voor een AI-gegevensinfrastructuur waarop bedrijven hun gegevenswetenschapsdiensten kunnen bouwen en krachtige bedrijfswaarde van hun AI-toepassingen kunnen bieden, aldus IBM. Het kan de AI-datapijplijn ondersteunen, van gegevensvoorbereiding tot training, inferentie en archivering. Getest, afgesteld en exclusief geleverd via het gezamenlijke IBM- en NVIDIA-resellerkanaal, IBM SpectrumAI met NVIDIA DGX biedt de kant-en-klare krachtige infrastructuur en software die AI-projecten nodig hebben om snel op te groeien en zelfverzekerd te groeien, aldus IBM.

Lees meer details op de website van IBM.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!