Witold Kepinski - 12 december 2018

Fortinet en Symantec bundelen hun krachten rond cloud security

Fortinet en Symantec bundelen hun krachten rond cloud security image

Fortinet, speler in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging en Symantec, leverancier van beveiligingsoplossingen, maken bekend dat zij een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend. Het doel is om gezamenlijke klanten toegang te bieden tot robuuste beveiligingsoplossingen.

Voor dit doel zullen de next-generation firewall (NGFW)-mogelijkheden van Fortinet worden geïntegreerd met de cloud-gebaseerde Web Security Service (WSS) van Symantec.

Verder is het de bedoeling om de oplossingen voor endpointbeveiliging van Symantec te integreren met de Fortinet Security Fabric. Deze technologische samenwerking zal gezamenlijke klanten toegang bieden tot essentiële beveiligingsmechanismen voor endpoints, netwerken cloud-omgevingen. Deze zijn van cruciaal belang zijn voor de toepassing van het beveiligingskaderZero Trust.

Planning en beschikbaarheid

De volledig met WSS geïntegreerde cloud-gebaseerde firewall-dienst zal naar verwachting in de eerste helft van 2019 verkrijgbaar zijn

De onderdelen van de Fortinet Security Fabric zijn inmiddels geïntegreerd met Symantec Endpoint Protection. Fortinet en Symantec verkennen momenteel mogelijkheden voor aanvullende integraties.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!