Witold Kepinski - 12 december 2018

Stichting Koninklijke Kentalis kiest wederom voor Centralpoint

Stichting Koninklijke Kentalis kiest wederom voor Centralpoint image

Stichting Koninklijke Kentalis heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot ICT Hardware voor werkplekken gegund aan Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux. Centralpoint is verantwoordelijk voor de gehele scope. Stichting Koninklijke Kentalis is een bestaande klant.

Centralpoint is als enige leverancier verantwoordelijk voor de levering van hardware, bestaande uit: personal computers, thin clients, laptops, laptops, twee in één devices, tablets, smartphones, dockingstations, beeldschermen en accessoires.

Daarnaast gaat Centralpoint de volgende IT-diensten verzorgen:

Installatie van de klantspecifieke BIOS en image en OS op de te leveren apparatuur;

Storingsonderhoud, zowel in als na de garantieperiode;

Verwijderen en afvoeren oude werkplekapparatuur;

Installatie van de nieuwe werkplekapparatuur;

Advies.

Het gaat om de levering van alle werkplekken op 35 onderwijslocaties en 80 locaties voor zorg en diagnostiek. Het contract wordt aangegaan voor een periode van vier jaar.

Koninklijke Kentalis is een landelijk werkende en gevestigde organisatie en biedt begeleiding, behandeling, onderwijs en onderzoek op locaties verspreid over heel Nederland. Koninklijke Kentalis is er voor kinderen, jongeren en volwassenen die moeite hebben met horen en communiceren doordat ze doof of slechthorend zijn, doofblind zijn, of ernstige communicatieproblemen hebben.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!