Lifesize presenteert 4K-videoconferencing oplossing

14-12-2018 | door: Redactie

Lifesize presenteert 4K-videoconferencing oplossing

Lifesize heeft de release aangekondigd van een nieuwe wereldwijde architectuur van clouddiensten en introduceert een 4K-videoconferencing-systeem, de Icon 700. De complete oplossing is het vlaggenschip van een reeks nieuwe volgende generatie Lifesize-producten. De Lifesize Icon 700 is wereldwijd het eerste videoconferencing-systeem met 4K-video, ondersteunt full motion 4K-data-sharing en biedt een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Lifesize is een wereldwijde leverancier van videoconferencing en vergaderingsoplossingen en wordt in Nederland gedistribueerd door Exertis.

“Bedrijven en hun werknemers vertrouwen vandaag de dag op videoconferencing voor missiekritische communicatie”, zegt CEO Craig Malloy van Lifesize. “Ons doel van deze volgende generatie Lifesize-oplossingen is het uitdagen van de gevestigde orde die een 'goed genoeg' kwaliteit biedt. We willen een meer dan persoonlijke vergaderomgeving creëren die de stress, tijd en geldverspilling van het pendelen van en naar meetings elimineert. Het nieuwe aanbod helpt gebruikers bij het face-to-face contact met klanten, kennismakingsgesprekken met nieuwe klanten en om de interne communicatiecultuur te versterken. Mensen kunnen nu in elk gesprek het beste van zichzelf presenteren.”

De wereldwijde architectuur van 4K-clouddiensten en het videoconferencing-systeem Icon 700, met full motion data-sharing in 4K en eersteklas geluidskwaliteit, leveren de absoluut beste videoconferencing-ervaring op de markt. Met een prijs van € 7.139 euro is de Icon 700 een future proof 4K-oplossing voor de prijs van concurrerende systemen met een resolutie van 720p.

Hoogtepunten van de nieuwe oplossing zijn:
• 4K videoconferencing mogelijkheid met full motion content sharing in 4K
• Standaard ingebouwde integratie met gebruiksvriendelijke clouddiensten voor live 4K-video
• Audio van Opus Ultra Wideband voor uitzonderlijk heldere geluidskwaliteit geoptimaliseerd voor menselijke spraak
• De hoogste kwaliteit voor calls en opnames met meerdere partijen die op dit moment op de markt is

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware