Witold Kepinski - 15 december 2018

Fondo bereikt hoogste status als partner VMware

Fondo bereikt hoogste status als partner VMware image

ICT-adviesbureau Fondo uit Woerden is door VMware bevorderd tot Premier Solution Provider. Dit is de hoogste status die een partner van de Amerikaanse softwarefirma kan bereiken. Fondo dankt de promotie vooral aan zijn expertise rond de digitale werkomgeving en de groei die het Woerdense ICT-bedrijf doormaakt. “Fondo blinkt uit in wat het doet. Dat is wat VMware hiermee hardop uitspreekt”, zegt Marc van Rinsum, directeur van Fondo. “Dit is een erkenning van onze kennis en kunde. Daar zijn we hartstikke trots op.”

VMware rangschikt haar partners in drie niveaus: Premier is het hoogste niveau. In de hele Benelux zijn er circa vijftien bedrijven met deze onderscheiding. “Onze samenwerking met VMware komt nog een level hoger te liggen”, vult Van Rinsum aan. “We kunnen klanten nog beter bedienen. En klanten mogen nog meer vertrouwen in ons hebben.”

Partner sinds 2014

Fondo is sinds 2014 in Nederland partner van VMware. Fondo is een ICT-specialist op het gebied van de digitale werkomgeving, mobile device management en end-user computing. Fondo virtualiseert de infrastructuur, van datacenter tot mobiele apparaten. Applicaties kunnen hierdoor op ieder apparaat, altijd en overal gebruikt worden. “Wij zorgen ervoor dat de omgang met apparaten, content en applicaties voor eindgebruikers veilig en gebruiksvriendelijk is”, vat Van Rinsum samen. “Dat werkt efficiënt, ook op het onderdeel kosten.”

Voor dit doel werkt Fondo exclusief met de software van VMware, “want dat is de beste oplossing”. Waar nodig wordt aanvullende software (add-ons) van andere softwareleveranciers gebruikt. Fondo adviseert, implementeert en onderhoudt de software. Gebruikers worden ondersteund en getraind.

De focus op de samenwerking met VMware heeft een sterke groei van het bedrijf tot gevolg. Van Rinsum: “Met onze expertise en diensten zijn wij een gewilde partner om de virtualisatiesoftware en cloud-oplossingen van VMware in gebruik te nemen.”
Hoogste graad van professionaliteit

VMware is een van de grootste softwarebedrijven ter wereld en beursgenoteerd (in de Verenigde Staten). De softwareontwikkelaar levert software alleen via partners aan bedrijven en instellingen. “Fondo staat voor de hoogste graad van professionaliteit rond de digital workspace”, zegt Kenneth del Rio Heese, Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux van VMware. “Uit deze onderscheiding mogen klanten afleiden dat Fondo in de breedte heel veel expertise in huis heeft. Het betekent ook dat continuïteit op dat vlak gewaarborgd is. Ze investeren veel in training en certificering van hun personeel. Het commitment en de flexibiliteit van Fondo zijn groot. Je ziet als gevolg hiervan hun portfolio en de complexiteit van projecten toenemen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!