Excepta biedt data- en systeem beveiliging voor MKB

Excepta biedt data- en systeem beveiliging voor MKB

18-12-2018 | door: Redactie

Excepta biedt data- en systeem beveiliging voor MKB

Om de huidige problematiek van het MKB met betrekking tot data en systeem verlies door voornamelijk cybercrime te beschermen, introduceert Alkum Solutions een nieuw IT-concept; Excepta. Een modulaire totaaloplossing voor data en systeem bescherming, oorspronkelijk ontwikkeld voor de meest veeleisende grote bedrijven.

Door IT-veiligheid en -continuïteit als één geheel te benaderen biedt Excepta een integraal veiligheidsschild. Met een combinatie van hardware, software en advies beschermt, monitort en bewaart Excepta alle relevante data en systemen. Onderscheidend en essentieel daarbij is dat ook de back-up gecontroleerd wordt op malware. Vooralsnog was de technologie hiervoor ontoereikend. Echter de huidige ontwikkelingen op de markt maken het mogelijk om nu de van oorsprong high-end modules op een schaalbare en betaalbare manier aan te bieden voor het MKB. Dát het een keer misgaat, staat vast. Veiligheid is immers mensenwerk. Maar een plan om dan snel weer aan de slag te kunnen ontbreekt bij de meeste MKB’ers aldus Alkum Solutions.

“Wij begrijpen de drive van ondernemers die weten hoe belangrijk het is dat IT een ondernemer ondersteunt in plaats van hindert. aldus Andy Schuurman, CEO Alkum Solutions. “We zien echter dat de gemiddelde ondernemer uit het MKB zijn data en systemen onvoldoende beschermt tegen incidenten van binnen- en buitenaf. Met Excepta nemen we de ondernemer bij de hand en zoeken samen een passende oplossing. Excepta kan gezien worden als een data bodyguard voor de onderneming.”

Reports, vertaalt data naar slimme informatie waarmee organisaties meer bereiken. Dit kunnen kritische informatieketens zijn die een bijdrage leveren om de kwaliteit van zorg te verbeteren. “Dus willen we zeker weten dat we altijd en direct kunnen leveren wat we beloofd hebben, ook als er iets fout gaat. Daarom werken wij met modules Veiligheid en Back-up van Excepta. De dataveiligheid die de oplossing ons garandeert, is voor ons echt een zorg minder.” verklaart Bob van Dulken, Directeur Reports BV.

Excepta is branche onafhankelijk en kan zowel in de private sector als de publieke sector ingezet worden.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, MKB, data