Stemmen voor de Dutch IT-channel Awards kan tot 31 december

18-12-2018 | door: Redactie

Stemmen voor de Dutch IT-channel Awards kan tot 31 december

Er kan nog tot maandag 31 december 2018 op de genomineerden voor de Dutch IT-channel Awards worden gestemd. Er zijn al meer dan 32.000 stemmen binnen. Tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala, dat op donderdag 17 januari 2019 in Studio21 Hilversum plaatsvindt, worden de felbegeerde awards feestelijk uitgereikt. Stemmen kan op www.dutchitawards.nl

Er komen meer dan 700 genodigden naar het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala, het grootste IT–Business event van Nederland.  Er worden awards uitgereikt aan bedrijven en personen die in 2018 innovatief en vooruitstrevend bezig zijn geweest.

Negentig genomineerden strijden om achttien Dutch IT-channel Awards. Naast de Awards categorieën waarop gestemd kan worden wordt er op de avond van 17 januari 2019 ook een Editors' Choice Award uitgereikt door de redactie van Dutch IT-channel.

Sport

Tijdens de avond staat het thema  ‘sport’ centraal en meedoen is veel belangrijker dan winnen. Het gaat erom dat de Nederlandse Tech industrie het verschil maakt met hun producten en diensten om bedrijven te ontzorgen en te helpen met de groei van hun digitale transformatie. Onder het motto “Let’s celebrate the channel” vieren we het bestaan van de hele IT-industrie en het belang van Nederland.

Stem op:  www.dutchitawards.nl

Meer informatie

Voor alle informatie over de Dutch IT–channel Awards surf naar www.dutchitawards.nl

Wilt u meer informatie neem dan contact op met: Yvonne Bansagi, Email: y.bansagi@dutchitchannel.nl, Mobiel: 06-23530399

Terug naar nieuws overzicht