DSD breidt aanbod uit met Bitdefender Cloud Security for MSP

18-12-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

DSD breidt aanbod uit met Bitdefender Cloud Security for MSP

DSD breidt het cloud service aanbod uit met Bitdefender Cloud Security for MSP. Partners van DSD kunnen de securityoplossing als maandelijkse dienst via het DSD-platform aan hun klanten verkopen. "Bitdefender voor consumenten is via het DSD-platform al jaren verkrijgbaar in verschillende landen in Europa, maar nu we de securityoplossing voor MSP’s in heel Europa kunnen aanbieden, hebben we toch een contract in handen waar we trots op zijn", aldus Thijs van de Moosdijk (foto), oprichter en CEO van DSD Europe.

Met Bitdefender Cloud Security kunnen MSP’s met één console alle endpoint-beveiligingslagen van klanten voorzien van de beste bescherming tegen geavanceerde en gerichte beveiligingsaanvallen. Cloud Security for MSP bevat naast Antivirus en Antimalware ook Anti-Exploit, Advanced Machine Learning, Content Control en Device Control.

Uitbreiden met extra beveiligingsservices

Daarnaast kunnen MSP’s de securityoplossing, op basis van de wensen van de klant, uitbreiden met gespecialiseerde beveiligingsservices. Zo maakt Bitdefender het voor MSP’s mogelijk om te voldoen aan de snel toenemende vraag naar geavanceerde bedreigingspreventie en detectie. De nieuwe beveiligingsservices zijn: patch management, Advanced Threat Security, bestaande uit HyperDetect en Sandbox Analyzer, en Endpoint Detection and Response.

De gespecialiseerde beveiligingsservices kunnen MSP’s samen met de standaard services inzetten en beheren via eenzelfde multi-tenant cloud console. Hiermee creëert Bitdefender een complete endpoint beveiligingsoplossing, beheert vanuit één console, waardoor de beveiliging wordt gestroomlijnd en vertragingen voor klanten worden voorkomen.

Integratie in online distributieplatform

Via het DSD-platform kunnen MSP’s eenvoudig de cloud service afnemen. "De integratie van Bitdefender services in een online distributieplatform, zoals bij DSD, komt niet vaak voor. Zo verkoopt een deel van onze distributeurs onze diensten nog handmatig, waar bij DSD alles via het platform verloopt", aldus Denis Payen, EMEA xSP Sales Director bij Bitdefender.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud