Witold Kepinski - 19 december 2018

Avi Networks stelt Mark Anderson aan als executive chairman

Avi Networks stelt Mark Anderson aan als executive chairman image

Avi Networks, leverancier van multi-cloud applicatiediensten, maakt bekend dat Mark Anderson is aangesteld als executive chairman. In deze rol werkt Anderson nauw samen met Amit Pandey, CEO bij Avi Networks, en het executive team om Avi Networks een snelle groei te laten doormaken.

Anderson is ervaren en heeft een uitgebreid track record in het begeleiden van groei en het schalen van grote organisaties in de technologiesector. Hij was voorheen de president bij Palo Alto Networks, waar hij het bedrijf hielp groeien van pre-IPO naar een toonaangevende organisatie in de security-sector. Als executive vice president van wereldwijde sales bij F5 Networks gaf hij vervolgens leiding aan een salesteam met ruim 1000 professionals en speelde hij een sleutelrol in de groei van de omzet naar meer dan 1 miljard dollar.

Amit Pandey, CEO bij Avi Networks, over de aanstelling van Anderson: “We zijn erg enthousiast om Mark in ons team te verwelkomen. Hij heeft diepgaande kennis in ons domein en over onze doelgroepen bij Global 2000-organisaties. Hij gaat nauw samenwerken met het executive team en met mij om onze sales en go-to-market initiatieven te laten groeien.”

Mark Anderson: “Avi Networks is de next-generation van applicatiediensten. In de industrie weet men dat klanten snel richting software-defined architecturen bewegen. Hiervoor moet de ondersteuning van multi-cloud omgevingen groeien, moet automation gestimuleerd worden en self-service-adoptie toenemen. Ik zie elke dag dat Avi meer grip op de markt krijgt bij de grootste organisaties ter wereld en ik heb er zin in om met het Avi-team aan de slag te gaan.”

In het afgelopen jaar heeft Avi Networks de volgende mijlpalen bereikt:

· Meer dan 200 procent groei, gepaard met significante adoptie door Global 2000-organisaties, waaronder 25 procent van de Fortune 50.

· Series D-financiering van 60 miljoen dollar inclusief een investering van Cisco Investments samen met DAG Ventures, Greylock Partners, Lightspeed Venture Partners en Menlo Ventures. Daarmee komt het totaal op 115 miljoen dollar.

· Lancering van Universal Service Mesh als toekomst van applicatiediensten, security en visibility.

· Lancering van Avi SaaS, de eerste SaaS-oplossing voor multi-cloud load balancing.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!